NRK Meny
Normal

Heiberg uenig med Tromsø 2018

Heiberg opprettholder kritikken av Tromsø 2018.

Gerhard Heiberg
Foto: Eeg, Jon / SCANPIX

Tromsø 2018 har arbeidet med at regjeringen skal ta en avgjørelse vedrørende en statsgaranti tidligst mulig.

Les også: - Tromsø 2018 må tute med ulvene

Nå vil Gerhard Heiberg at avgjørelsen skal vente slik at Tromsø får presentert seg på best mulig måte. Før en eventuell statsgaranti er gitt, er det tillatt å bearbeide de 115 IOK-medlemmene som i 2011 tar stilling til hvor lekene i 2018 skal arrangeres.

Styreleder Petter Janssen i Tromsø 2018 forstår logikken i resonnementet til Heiberg, men påpeker at de ikke kan gå inn i en internasjonal markedsføringskampanje uten ytterligere økonomisk satsing.

- Jeg har ikke samvittighet som arbeidsgiver til å ansette folk jeg ikke har lønn til, og dette må gå til oppsigelse hvis vi ikke skulle få en statsgaranti og vi kan satse kraftig framover.

Heiberg fastholder kritikken mot at Tromsø 2018 har gjort et for dårlig arbeid internasjonalt.

-Nu må det skje noe, og derfor tror jeg at det vinduet som nå er åpent, det må man benytte før statsgarantien eventuelt kommer i slutten av året.

 

Siste nytt

 • Ny kamp for Emil Meek

  Den norske MMA-utøveren Emil Meek skal gå sin neste kamp mot Kamaru Usman i Las Vegas 30. desember, skriver Nettavisen. MMA-journalist Farah Hannoun meldte nyheten først på Twitter fredag kveld. Meek var sist i aksjon da han UFC-debuterte med seier mot Jordan Mein i Toronto i desember i fjor.

  Meek
  Foto: Tom Szczerbowski / Reuters
 • Sørloth storspilte i dansk toppkamp

  Alexander Sørloth scoret ett og hadde tre målgivende da Midtjylland slo Horsens 4-2 og tok over tabelltoppen i Danmark. Sørloth er nå på delt tredjeplass på toppscorerlisten i den danske eliteserien med åtte mål.

  Alexander Sørloth
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Heintz forlenget med Sarpsborg

  19-åringen Tobias Heintz skrev fredag under en ny fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Unggutten fra Moss har hatt en god sesong og scoret tre mål for Sarpsborg 08. Den nye avtalen varer til sommeren 2019, melder klubben i en pressemelding.

  Eliteserien fotball 2017: Sarpsborg - Lillestrøm.
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien fotball: Aalesund - Kristiansund