Hegerberg stakk av med gullballen

Ada Hegerberg satte Tettey og Elabdellaoui på plass i kåringen av Gullballen.

-Shit, skal jeg kanskje ikke si. Men dette er utrolig stort. Vet ikke hvor jeg skal starte. Tusen takk. Føler jeg har så mye knallbra folk både i Lyono og Norge. Takk til deg Tom Nordlie. Og tusen takk til jury for troen på meg, sier Hegerberg etter kåringen.

Ada Hegerberg vinner gullballen i Idrettsgallaen 2016.

Siste nytt

 • Første koronatilfelle Tokyo-OL

  Det ugandiske laget har fått en utøver med positiv koronatest i Tokyo. Det første tilfellet blant utøverne i OL-byen kom en måned før lekene starter.

  Den japanske regjeringen kunngjorde søndag at et medlem av Ugandas OL-lag testet positivt for korona på Narita-flyplassen i Tokyo. Vedkommende ble værende der.

  De resterende åtte i OL-laget, som deltar i boksing, vektløfting og svømming, reiste videre med buss til byen Izumisano.

  Uganda er det andre laget på plass i Japan. Australias kvinnelag i softball har også ankommet OL-landet. (NTB)

  Tokyo Uganda Team Olympics
  Foto: Sadayuki Goto / AP
 • Ruud møter franskmann på Mallorca

  Casper Ruud skal bryne seg på franskmannen Gilles Simon i første kamp i ATP 250-turneringen på Mallorca.

  36 år gamle Simon er nummer 71 på verdensrankingen. Ruud på sin side er nummer 15. De to har aldri spilt mot hverandre før.

  Turneringen på Mallorca starter mandag. Den inngår i forberedelsene til Wimbledon-turneringen, sesongens tredje Grand Slam-turnering. (NTB)

  Casper Ruud mot Aljeandro Fokina, Roland-Garros.
  Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP
 • Kamara matchvinner i MLS

  Ola Kamara fortsetter å score for DC United i MLS. Natt til søndag scoret han kampens eneste mål i 1-0-seieren mot et svekket Inter Miami.

  Miami-laget, som eies av David Beckham og trenes av Phil Neville, måtte klare seg uten blant andre Rodolfo Pizarro og Gonzalo Higuaín.

  20 minutter før slutt skulle Kamara få scoringen sin. 31-åringen trillet et straffespark kaldt og rolig i mål. Han så på keeper hele veien og ventet ham ut.

  Kamaras DC United ligger på 6.-plass i avdeling øst. Kamara har scoret fire mål på seks kamper, men kun startet i to av dem. (NTB)

  MLS DC United Inter Miami Soccer
  Foto: Jim Rassol / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal