Hegerberg herjet i mesterligaen – scoret fire

Ada Hegerberg fant virkelig scoringsformen mot kasakhstanske BIIK-Kazygurt i mesterliga-åttedelsfinalen.

16-delsfinalen i Champions League.

MÅLDRONNING: Ada Hegerberg (t.v.) har virkelig funnet scoringsformen etter hun tok pause fra landslaget. Onsdag puttet hun fire mot BIIK-Kazygurt i mesterligaen.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Ikke overraskende ble det lett match for Lyon borte mot BIIK-Kazygurt i mesterligaens åttedelsfinale, som startet kl. 07 norsk tid. Det franske laget vant til slutt 7–0 – med en norsk storscorer i spissen.

Ada Hegerberg åpnet scoringsballet etter seks minutter med en perle¨med venstrefoten i lengste kryss, og bare 13 minutter senere doblet hun ledelsen fra krittmerket.

Camille Abily og Amel Majri økte til 3–0 og 4-0, før Hegerberg igjen var sist på ballen på den femte scoringen, og hat tricket var komplett for 22-åringen.

Laster Twitter-innhold

Eugiene Le Sommer økte til 6-0, men Hegerberg var ikke ferdig for dagen. Ett minutt på overtid – og hennes fjerde scoring for dagen var et faktum. Den norske jenta troner dermed på toppen av toppscorerlista i årets mesterliga med ni scoringer.

16-delsfinalen i Champions League.

BRENNHET: Med dagens fire scoringer har Sunndalsøra-jenta puttet ekstreme 21 mål på 11 kamper så langt denne sesongen.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

En skikkelig kalddusj for Kazygurt, som har til gode å tape poeng i hjemlig serie denne sesongen. Lyon har dermed mer eller mindre sikret avansement til kvartfinalen allerede. Returoppgjøret spilles i Frankrike 15. november.

Lyon er tittelforsvarer og kan ta hjem kvinnenes mesterliga for tredje sesong på rad. Det har ingen klart tidligere. Laget har også ytterligere to mesterligatitler fra 2011 og 2012.

Sportsnyheter

Bronselaget

Norsk stafettbronse i VM: – Fantastisk å kunne vinne noe sammen

Et norsk lag med utøvere fra tre forskjellige klasser tok stafettbronse under VM i snøsport for parautøvere.

Siste nytt

 • Eckhoff skjøt bort seieren

  Tiril Eckhoff hadde to hårfine bom på siste skyting og ble nummer seks på kvinnenes fellesstart i Anterselva.

  Hun endte 28 sekunder bak Dorothea Wierer, som vant rennet foran Dzinara Alimbekava og Anaïs Chevalier-Bouchet.

  – Det var en skikkelig opptur å gå i dag og skyte på skive én på siste skyting. Det er litt bittert med to bom, men likevel en opptur. Jeg er litt mer letta nå enn da jeg kom hit, sier Eckhoff til NRK.

  Ingrid Landmark Tandrevold ble nummer 12 etter tre bom totalt på stående skyting – 1.06,6 minutter bak Wierer.

  Ida Lien endte på 25.-plass etter 1-0-3-1 på standplass.

 • Bøe Risa scoret først i seier

  Vilde Bøe Risa scoret det første målet da Manchester United slo Tottenham 3-0 i den engelske superligaen.

  Med seieren klatret United-kvinnene til en foreløpig 2.-plass på tabellen. Også Hayley Ladd og Leah Galton scoret for vertene.

  Risas scoring kom etter en corner i det 37. minuttet. Hun var først framme på Katie Zelems innsvinger og puttet fra kort hold.

  Midtbaneprofilen spilte 63 minutter av søndagens kamp. Lagvenninnen Maria Thorisdottir i Uniteds midtforsvar spilte hele kampen. (NTB)

  Women's Super League - Manchester United v Tottenham Hotspur
  Foto: LEE SMITH / Reuters
 • Haavi matchvinner for Roma

  Emilie Haavi scoret kampens eneste mål i Romas 1-0-seier over Napoli i kvinnenes Serie A søndag. 29-åringen fortsetter å levere målpoeng i Italia.

  Sist kamp mot Empoli sto Haavi bak assisten da Mina Schaathun Bergersen fra Horten scoret for Roma. I søndagens kamp mot Napoli sørget Haavi for nettsus på egen hånd.

  Haavi headet inn 1-0 etter et frispark etter 78 minutter. Det var nok til å sikre tre nye poeng for Roma, som kjemper helt i toppen og jakter tabelleder Juventus.

  Bergersen ble værende på benken til Roma gjennom hele kampen mot Napoli. (NTB)

Sendeplan

Kl. Program Kanal