NRK Meny
Normal

Hegerberg herjet i mesterligaen – scoret fire

Ada Hegerberg fant virkelig scoringsformen mot kasakhstanske BIIK-Kazygurt i mesterliga-åttedelsfinalen.

16-delsfinalen i Champions League.

MÅLDRONNING: Ada Hegerberg (t.v.) har virkelig funnet scoringsformen etter hun tok pause fra landslaget. Onsdag puttet hun fire mot BIIK-Kazygurt i mesterligaen.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Ikke overraskende ble det lett match for Lyon borte mot BIIK-Kazygurt i mesterligaens åttedelsfinale, som startet kl. 07 norsk tid. Det franske laget vant til slutt 7–0 – med en norsk storscorer i spissen.

Ada Hegerberg åpnet scoringsballet etter seks minutter med en perle¨med venstrefoten i lengste kryss, og bare 13 minutter senere doblet hun ledelsen fra krittmerket.

Camille Abily og Amel Majri økte til 3–0 og 4-0, før Hegerberg igjen var sist på ballen på den femte scoringen, og hat tricket var komplett for 22-åringen.

Laster Twitter-innhold

Eugiene Le Sommer økte til 6-0, men Hegerberg var ikke ferdig for dagen. Ett minutt på overtid – og hennes fjerde scoring for dagen var et faktum. Den norske jenta troner dermed på toppen av toppscorerlista i årets mesterliga med ni scoringer.

16-delsfinalen i Champions League.

BRENNHET: Med dagens fire scoringer har Sunndalsøra-jenta puttet ekstreme 21 mål på 11 kamper så langt denne sesongen.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

En skikkelig kalddusj for Kazygurt, som har til gode å tape poeng i hjemlig serie denne sesongen. Lyon har dermed mer eller mindre sikret avansement til kvartfinalen allerede. Returoppgjøret spilles i Frankrike 15. november.

Lyon er tittelforsvarer og kan ta hjem kvinnenes mesterliga for tredje sesong på rad. Det har ingen klart tidligere. Laget har også ytterligere to mesterligatitler fra 2011 og 2012.

Siste nytt

 • Hovland mot bragd

  Viktor Hovland fortsetter å imponere og leder med fire hull halvveis i finalen mot Devin Bling i USAs amatørmesterskap i golf søndag.

  Han dominerte mot Bling på de første 18 av de 36 hullene i finalen. Det norske stortalentet festet grepet ved å vinne fire hull på rad fra 8. til 11. hull.

  Turneringen ferdigspilles natt til mandag norsk tid.

  Viktor Hovland
  Foto: Eric Risberg / AP
 • Tung start for Inter

  Inter fikk en marerittstart på Serie A-sesongen med 0-1-tap mot Sassuolo søndag. Domenico Berardi ble matchvinner fra straffemerket.

  Roma fikk på sin side en god start på sesongen med 1-0-seier over Torino. Edin Dzeko åpnet målkontoen rett før slutt.

  inter
  Foto: Vincenzo Pinto / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Bodø/Glimt - Odd