NRK Meny
Normal

Hedin kan bli løslatt

Robert Hedin kan bli trener for håndballherrene på heltid fra nyttår.

Robert Hedin
Foto: Scanpix

I utgangspunktet skulle han trent tyske Melsungen til neste sommer, men nå tror han det er mulig å få slippe tidligere.

- Jeg håper å kunne trene Norge på heltid fra januar, sier Hedin til NRK.

- I dialog med danske

Svenskens kontrakt med Melsungen går egentlig ikke ut før i 2010. Da han overtok trenejobben etter Gunnar Pettersen betydde det at forbundet måtte løse han ut av den kontrakten etter årets sesong.

Får han ikke gå før det er den ingen katastrofe, han vil likevel få tid på seg til å forberede VM i januar, mener han, men nå kan det altså skje at han er klar for Norge ved juletider.

- Jeg vet at Melsungen er i dialog med andre trenere. Blant annet har de vært i kontakt med en danske, sier Hedin til NRK.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal