Hedin kan bli løslatt

Robert Hedin kan bli trener for håndballherrene på heltid fra nyttår.

Robert Hedin
Foto: Scanpix

I utgangspunktet skulle han trent tyske Melsungen til neste sommer, men nå tror han det er mulig å få slippe tidligere.

- Jeg håper å kunne trene Norge på heltid fra januar, sier Hedin til NRK.

- I dialog med danske

Svenskens kontrakt med Melsungen går egentlig ikke ut før i 2010. Da han overtok trenejobben etter Gunnar Pettersen betydde det at forbundet måtte løse han ut av den kontrakten etter årets sesong.

Får han ikke gå før det er den ingen katastrofe, han vil likevel få tid på seg til å forberede VM i januar, mener han, men nå kan det altså skje at han er klar for Norge ved juletider.

- Jeg vet at Melsungen er i dialog med andre trenere. Blant annet har de vært i kontakt med en danske, sier Hedin til NRK.

Siste nytt

 • Nekter å gi opp OL i 2026

  Sveriges olympiske komité (SOK) nekter å gi seg og ber om dialog mot politikerne i Stockholm. SOK mener dette er en unik mulighet for Sverige, og peker på mulighet for samarbeid med land som Latvia. Idrettsbyråd Karin Ernlund fra Centerpartiet sier at OL-døren ble stengt for halvannet år siden.

  VINTER-OS 2018
  Foto: Andreas Hillergren / NTB scanpix
 • Bolt avslo tilbud fra Valletta

  Den tidligere friidrettskongen Usain Bolt vil ikke flytte til Malta og har avslått en toårskontrakt med fotballklubben Valletta FC, melder ESPN.

  Tilbudet dukket opp tidligere i uken. Det er Bolts agent Ricky Simms som avslører at tidenes raskeste mann har takket nei.

  TOPSHOT-FBL-AUS-BOLT
  Foto: PETER PARKS / AFP
 • Skadene hoper seg opp for Liverpool

  Landslagspausen har gitt mye dårlig nytt for Liverpool. Mohamed Salah, Sadio Mane, Virgil van Dijk og Naby Keita har alle fått konstatert skader og delvis avbrutt sine landslagsopphold.

  Men engelsk presse melder at både Salah og van Dijk kan bli spilleklare til lørdagens kamp mot Huddersfield.

  Mohamed Salah
  Foto: Dave Thompson / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
Da vinden snudde