NRK Meny
Normal

Hedin kan bli løslatt

Robert Hedin kan bli trener for håndballherrene på heltid fra nyttår.

Robert Hedin
Foto: Scanpix

I utgangspunktet skulle han trent tyske Melsungen til neste sommer, men nå tror han det er mulig å få slippe tidligere.

- Jeg håper å kunne trene Norge på heltid fra januar, sier Hedin til NRK.

- I dialog med danske

Svenskens kontrakt med Melsungen går egentlig ikke ut før i 2010. Da han overtok trenejobben etter Gunnar Pettersen betydde det at forbundet måtte løse han ut av den kontrakten etter årets sesong.

Får han ikke gå før det er den ingen katastrofe, han vil likevel få tid på seg til å forberede VM i januar, mener han, men nå kan det altså skje at han er klar for Norge ved juletider.

- Jeg vet at Melsungen er i dialog med andre trenere. Blant annet har de vært i kontakt med en danske, sier Hedin til NRK.

Siste nytt

 • Atlético herjet med Sevilla

  Atlético Madrid nekter å gi opp La Liga-drømmen. Antoine Griezmann gjorde hattrick da serietoeren vant hele 5-2 borte mot Sevilla. Vanligvis er Sevilla blant de tøffeste lagene å møte på bortebane.

  Griezmann
  Foto: Frank Augstein / AP
 • Stabæks måltyv takket nei til Kina

  Stabæk fikk nylig et tilbud på over 20 millioner kroner for Ohi Omoijuanfo, men bæringene takket nei til budet fra kinesiske Henan Jianye, skriver Nettavisen. Spissen scoret 17 mål på 27 seriekamper forrige sesong.

  Eliteserien i fotball 2017. Lillestrøm - Stabæk. (2-2)
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
 • Vipers var overlegne mot Tertnes

  Serieleder Vipers legger press på rivalene etter en klar 33-22-seier hjemme mot Tertnes i eliteserien i håndball. Vipers ledet 18–8 til pause, og endte til slutt med ellevemålsseier for vertene. Kristine Lunde-Borgersen ble Vipers toppscorer.

  Vipers-Tertnes
  Foto: Geir Ingar Egeland

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL-magasin spesial