Haver-Løseth holdt seg til kneet etter å ha hektet stygt - undersøkes på sykehus

Nina Haver-Løseth fikk seg en stygg smell i slalåmrennet i Østerrike.

VONDT FALL: Haver-Løseth fikk den ene skien revet av og falt deretter overende.

Nina Haver-Løseth var det største norske håpet i slalåmrennet i Semmering lørdag, men dagen var over for alpinisten allerede etter den første omgangen.

Hun hang allerede langt bak på toppen, og var 1,34 sekunder bak Mikaela Shiffrin ved siste mellomtid. For å hente tideler så det ut til at hun tok sjanser inn mot mål. Det endte med en hekt, før hun kjørte høyrebeinet rett inn i neste port.

I fallet mistet hun den ene skien, før hun deretter falt over den andre foten.

Nina Haver-Løseth.

Nina Haver-Løseth har slitt med knærne, men skadeomfanget etter dagens uhell er foreløpig ukjent.

Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Haver-Løseth hadde tydelig vondt da hun skled inn i målområdet, og holdt seg til det høyre kneet.

– Det var ikke noe morsomt å se. Hun kan ha fått en liten vridning i kneet, sa NRKs ekspertkommentator Audun Grønvold.

Skadeomfanget er foreløpig ukjent, men etter det NRK erfarer undersøkes Haver-Løseth på sykehus.

– Vi vet ikke ennå. Hun blir sjekket nå, og vi kommer tilbake med informasjon når vi vet mer, skriver landslagssjef Tim Gfeller i en SMS.

29-åringen greide å reise seg, men trengte hjelp og måtte støttes da hun gikk ut av bakken.

Haver-Løseth har generelt slitt med knærne denne sesongen. Hun måtte blant annet stå over de første rennene på grunn av en overbelastning i det ene kneet, men denne skaden greide hun å få orden på.

Mikaela Shiffrin vant rennet i Semmering. Mina Fürst Holtmann kjørte seg opp fra 17.-plassen hun lå på etter 1. omgang og ble beste norske på 9. plass.

Siste nytt

 • Iranske fotballag truer med boikott

  Fire av Irans beste fotballag truer med å boikotte den asiatiske mesterligaen hvis et antatt forbud mot internasjonale kamper i landet ikke fjernes. Fredag opplyste Irans fotballforbund at Det asiatiske fotballforbundet (AFC) nekter landet å arrangere internasjonale kamper i landet, noe som innebærer at kampene må spilles i et annet land. AFC har imidlertid ikke bekreftet om et slikt forbud har blitt vedtatt. Esteghlal, Persepolis, Sepahan og Shahr Khodro er Irans lag i årets mesterliga i Asia. I en felles uttalelse sier klubbene at de kun vil delta i turneringen hvis de får spille hjemmekampene sine i Iran. Det skriver nyhetsbyrået AFP. (NTB)

  Truer med boikott
  Foto: Atta Kenare / AFP
 • Spania klar for semifinale

  Med 37-28 seier over Hviterussland er Spania klar for semifinale. Dermed vil Norge møte enten Kroatia eller Spania, dersom Norge tar seg til en semifinale. Onsdag møter Spania Kroatia i siste kamp før semifinalene, og den kampen avgjør hvem som går ut som gruppevinner.

  Viran Morros de Argila
  Foto: Vladimir Simicek / AFP
 • Kansellert fly skaper problemer

  Freestylekjører Øystein Bråten går glipp av viktig trening i forkant av X Games i Aspen, som starter torsdag. Bråten skulle egentlig fly til USA i dag, men grunnet feil med flyet ble reisen kansellert. Nordmannen skal konkurrere i slopestyle, men får da en dag mindre i løypa enn konkurrentene. – Jeg krysser fingrene for at vi er på plass i morgen, så skal det gå bra. Jeg gleder meg sjukt mye. Jeg har sett bilder av løypa og den ser helt rå ut, sier Bråten til NRK.

  Øystein Bråten under X Games Oslo 2018
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal