Hopp til innhold

Hauger på 13.-plass etter Monza-blemme

Dennis Hauger så ut til å klatre til 7.-plass i lørdagens sprintløp på Monza-banen i Italia, men en utkjøring på 16. runde ødela Formel 2-løpet for nordmannen.

Det hele hadde gått udramatisk for seg for Hauger fram til han kom for langt ut da han ønsket å kjøre forbi Isack Hadjar på en rett strekke på den 16. runden.

MP-føreren havnet så ute på grusen før han humpet seg tilbake på banen, og han tapte fem-seks plasseringer på den uheldige episoden.

Dermed kunne han ikke lenger krige om mesterskapspoeng. Hauger endte løpet på 13.-plass.

– I svingen før gjorde han (Hadjar) en liten feil som ga meg en mulighet. Jeg prøvde å sette ham opp på baksiden. Det føltes trangt, og ved innbremsing traff jeg gresset litt. Jeg følte at det var den ene muligheten jeg hadde til å klatre litt. Jeg prøvde, og det var kjedelig at det endte sånn, sa Hauger til Viaplay.

Danske Frederik Vesti vant sprintløpet og tok viktige poeng i kampen om sammenlagtseier i F2. (NTB)

Porsche Festival 2022
Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Siste nytt

 • Danmark vant sin VM-gruppe – åpner for mulig semifinale mot Norge

  Norge kan møte Danmark i VM-semifinalen i håndball. Sluttspillveien ble spikret etter dansk triumf mot Tyskland.

  Danmark slo tyskerne med 30-28. Sverige fikk lett spill mot Montenegro og vant 32-25.

  Det åpner veien for en mulig naboduell i semifinalen mellom Danmark og Norge i Boxen-hallen i Herning. Disse lagene møttes i EM-finalen i fjor. Den endte med norsk seier.

  Slik spilles kvartfinalene i VM:

  4: Norge – Nederland, 3: Tsjekkia – Frankrike (begge tirsdag), 1: Sverige – Tyskland, 2: Montenegro – Danmark (begge onsdag).

  Semifinaler fredag: Vinner kvartfinale 1 – vinner 3, vinner 2 – vinner 4. (NTB)

  Louise Vinter Burgaard, til venstre, og Kathrine Heindahl feirer Danmark sin seier i VM-kampen mot Tyskland.
  Foto: AP
 • Straus og Bayern fortsatt ubeseiret

  Alexander Straus har ledet Bayern München til fem strake triumfer i kvinnenes Bundesliga. Klubben topper serien.

  Magdalena Eriksson, Giulia Gwinn og Jovana Damnjanovic scoret målene som sikret 3-0-seier over Leverkusen på hjemmebane mandag kveld.

  Tuva Hansen fikk spille den siste halvtimen som innbytter for vinnerlaget. Synne Skinnes Hansen og Emilie Bragstad, som sist sesong var en del av Bayern-laget, spilte fra start for Leverkusen.

  Straus forlot Brann i fjor sommer og ledet Bayern til seriemesterskapet i sin første sesong. De rødkledde slo Wolfsburg med to poeng i kampen om tittelen.

  Etter de ni første kampene i årets sesong ser det ut til at de samme lagene skal gjøre opp om ligatrofeet. Bayern leder med ett poeng på rivalen etter sju seirer og to uavgjort, mens Wolfsburg står med sju seirer, én uavgjort og ett tap.

  Bayern er også i puljespillet i mesterligaen, der de har Paris Saint-Germain, Ajax og Roma i gruppen. Straus' lag står med én seier og én uavgjort så langt. (NTB)

  Bayern München trening
  Foto: Johan Nilsson/TT / NTB
 • Carlsen klar for semifinale

  Magnus Carlsen kjente på skral form i mandagens runder i Champions Chess Tour-sluttspillet. Nordmannen sikret likevel plass i semifinalen.

  – Jeg kjente fra start at det kom til å bli skikkelig tøft i dag, men jeg er utrolig glad for at jeg kom meg gjennom det. Da er den oppgaven løst og jeg kan kose meg i morgen, sa Carlsen til TV 2.

  Carlsen måtte tåle tap for amerikanske Wesley So i den femte runden, men slo tilbake like etterpå med seier over franske Maxime Vachier-Lagrave.

  Carlsen er dermed sikret en plass i semifinalen. De to beste etter sju runder går direkte til semifinale, mens de fire neste skal kjempe om de to siste plassene.

  Det er de åtte beste poengplukkerne fra årets seks Champions Chess Tour-turneringer som nå er samlet fysisk i Canada. Carlsen har vunnet tre av dem og topper poenglista suverent.

  Kampen om finaletittelen er lagt til fredag og lørdag. Carlsen vant CCT-sluttspillet i fjor.

  Magnus Carlsen under Norway Chess 2023 som holdes i Finansparken i Stavanger.
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal