Hauger nummer to i kvalifiseringa

Dennis Hauger var nest best i kvalifiseringa til helgas formel 3-løp i Frankrike.

Det var berre danske Frederik Vesti som kunne måle seg med nordmannen i Le Castellet. Han vann kvalifiseringa med to tidelar.

Hauger har fått ein sterk start på formel 3-sesongen, og er førebels i leiinga i meisterskapet etter sesongens tre første løp.

Til helga ventar tre nye løp for Hauger. 2.-plassen i kvalifiseringa gjer at han startar som nummer 11 i det første løpet på laurdag, medan startposisjonen i løp nummer to på laurdag avhenger av resultatet i løp ein. Der vil dei 12 beste bli snudd på, slik at nummer 12 startar først og så vidare. På søndagens løp startar Hauger som nummer to.

Dennis Hauger Challenge

• Verstappen vant i Kina

Max Verstappen vant Formel-1-sprinten i Kina natt til lørdag norsk tid.

Han slo Lewis Hamilton med 13,043 sekunder.

• Storhamar knuste Vålerenga

Storhamar var klart best og vant den tredje kampen 4-1 i NM-finaleserien mot Vålerenga.

Laget fra Hamar leder nå 2–1 i kamper, og mangler to seire på å sikre seg kongepokalen.

Storhamars Sverre Rønningen ble kampens store spiller med to mål for vertene.

NM-sluttspillet ishockey menn, finale 1. kamp (best av 7), Storhamar -Vålerenga (5-1)
  • Norsk hockey-tap i Ungarn

Norge tapte 1–2 mot Ungarn i en privatlandskamp i ishockey fredag kveld.

Viktor Granholm scoret Norges mål i overtall i det som NTB omtaler som en kamp som «ikke vil bli husket lenge».