Hauger imponerte i Østerrike

Det norske motorsporttalentet Dennis Hauger tok seg opp fra tolvte startposisjon i begge av lørdagens to løp i Formel 3. Det holdt til én seier og én tredjeplass.

Hauger vant fredagens kvalifisering, men med omveltningene som kommer i Formel 3 så skal vinneren der starte som nummer tolv i det første løpet.

Der leverte Hauger varene. Det var ikke forventet av ham, selv om unggutten leder VM-sammendraget. I Formel 3 er det 30 biler som konkurrerer om de trange plassene på banen.

– Jeg er selvfølgelig veldig glad. Det å komme fra tolvte posisjon og vinne er spesielt, sa Hauger etter seieren.

I lørdagens andre løp startet Hauger igjen som nummer tolv. Denne gangen kjørte han seg opp til en sterk tredjeplass etter et dramatisk løp.

Tidlig ble nordmannen truffet bakfra av brasilianske Caio Collet, men han klarte å hente seg inn igjen og klatret flere plasser.

Helgens tredje og siste løp kjøres søndag formiddag. Der starter Hauger i første startposisjon fordi han vant fredagens kvalifisering. Han får da muligheten til å stikke ytterligere ifra i VM-sammendraget.

Dennis Hauger Challenge
Foto: Cicilie S. Andersen / Cicilie S. Andersen

Siste nytt

 • Fulltreffer for Tandrevold

  Ingrid Landmark Tandrevold leverte feilfri skyting og tok seieren på kvinnenes sprint i NM i rulleskiskyting.

  – Det var ekstra gøy i dag. Jeg ble påminnet før helgen hvor elendig det gikk i fjor, så det var litt deilig å klare å mestre det i dag, sier Tandrevold til NRK.

  For Tiril Eckhoff ble det en langt tyngre dag på jobben. Hun endte til slutt på åttendeplass. Marte Olsbu Røiseland kom på andre, mens Lotte Lie tok tredjeplassen.

  Blinkfestivalen 2020
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Christiansen ble norgesmester

  Vetle Sjåstad Christiansen skjøt feilfritt og ble norsk mester i rulleskiskyting sprint over 10 kilometer lørdag. 29-åringen klarte seg uten strafferunder og kom i mål på tiden 22.49,50.

  – Det var melkesyre fra hundre meter og inn i mål. Men det funka bra og skytinga satt, sa Christiansen til NRK.

  – Det er ingenting som er som å matche i konkurranse, det er det som er den beste treninga. Det gir bra med selvtillit å se at det fungerer allerede.

  Sivert Guttorm Bakken og Sindre Pettersen skjøt også to fulle hus og gikk inn til sølv og bronse. Bakken var 7,2 sekunder bak Christiansen og Pettersen var 11,8 sekunder bak.

  Johannes Thingnes Bø ble nummer åtte, mens storebror Tarjei Bø ble nummer 18.

  Holmenkollen Skishow 2021
  Foto: Terje Bendiksby / NTB
 • Pelé ute av sykehus

  Den brasilianske fotballegenden Pelé er utskrevet fra intensivavdelingen på sykehuset etter et kort opphold. Han skriver selv i et innlegg på Instagram at han er på bedringens vei.

  80-åringen fikk nylig fjernet en svulst fra tykktarmen, og ble i utgangspunktet utskrevet fra sykehus på onsdag. Fredag ble han likevel gjeninnlagt på intensiven, men ble sjekket ut et knapt døgn senere.

  Ifølge sykehuset Sao Paulo Albert Einstein Hospital ble den gamle fotballstjernen gjeninnlagt som et forebyggende tiltak for hans helse.

  Pelé
  Foto: Benedikt Von Loebell / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal