Haugen takka nei til Brann-kontrakt

Fredrik Haugen blei kåra til årets spelar då Brann tok seg tilbake til eliteserien, men midtbanespelaren kan vere på veg bort etter at han avviste klubbtilbodet om ny kontrakt. Det stadfestar Branns sportssjef Rune Soltvedt overfor Bergensavisen.

Fredrik Haugen
Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Sportsnyheter

Ungarn rystet verdensmesterne foran 60.000 elleville fans: – For noen helter de er

Ungarn hadde lenge Frankrike i kne, men Antoine Griezmann sørget for at de regjerende verdensmesterne slapp unna en kjempefadese.

Siste nytt

 • Sandefjord knuste Viking

  Sandefjord kvittet seg med hjemmespøkelset i Eliteserien i en dominant 3-0-kamp mot Viking lørdag.

  Den kjærkomne hjemmeseieren var Sandefjords første siden Molde ble slått 1. august i fjor. Trepoengeren kom på det 13. forsøket.

  Sandefjord var klart best i solsteika. Vertene tok ledelsen etter godt spill i det 35. minutt, men selve scoringen var av det litt heldige slaget. Vidar Ari Jónsson sparket ballen i egen fot og i nettet. I forkant slo Kristoffer Normann Hansen inn lavt mot bakerste stolpe.

  – Det var fantastisk å se den gå inn. Jeg fomlet det litt til, men ballen gikk inn. Det er alt som betyr noe, sa islendingen til Discovery i pausen.

  Slaktet sine egne

  Etter en snau time kom 2-0. Da ble Normann Hansen spilt alene gjennom av Alexander Ruud Tveter, og ballen havnet i lengste hjørne.

  Fire minutter på overtid fastsatte innbytter Sivert Gussiås resultatet til 3-0.

  Sandefjord kunne fort vunnet med større sifre. Hjemmelaget hadde flere gode sjanser mot et tafatt Viking-lag. I pausen vanket det slakt av sine egne fra gjestenes Veton Berisha.

  – Dette er langt under pari. Vi gidder ikke å løpe engang, og det er det minste man kan kreve av hverandre. Vi er ikke på, sa han oppgitt.

  Viking og Joe Bell fikk en scoring annullert for en høyst tvilsom offside få minutter etter Sandefjords 2-0-mål.

  På tampen var Harmeet Singh en Sandefjord-ball i tverrliggeren unna scoring.

  Solbakken på plass

  Tidlig i 2. omgang krasjet Berisha og Amer Ordagic i en hodeduell. De ble liggende nede en stund, men begge kom seg på beina igjen og spilte videre.

  Seks kamper har gitt Sandefjord seks poeng. Det holder til en 12.-plass på tabellen. Viking har dobbelt så mange poeng, men har også spilt to kamper mer.

  Landslagssjef Ståle Solbakken så kampen fra tribuneplass. Der satt han sammen med agentprofilen Jim Solbakken.

  d
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
 • Kvernvolden-perle haldt ikkje

  Trass i ei perle frå Kolbotn-spelar Ingrid Kvernvolden, var det Stabæk-spelar Melissa Bjånesøy som stal rampelyset då Stabæk tok sine første poeng for sesongen.

  Bjånesøy gav Stabæk ein draumestart på Sofiemyr Stadion, då ho breisida ballen i mål frå kort hald.

  Like etter timen var 29-åringen på plass igjen. Ho plukka opp ein retur på 11 meter, og løfta den over målvakt Siri Ervik og i mål.

  Berre to minutt seinare leverte Kolbotn-spelar Ingrid Kvernvolden kampens scoring, då ho limte eit frispark frå 25 meter rett i vinkelen.

  Men det enda berre opp som eit trøystemål i kampen som enda 2–1 til Stabæk.

  Football, Toppserien, Sandviken - Kolbotn
  Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN
 • Cupfinalen røk for Myrhol

  Håndballveteran Bjarte Myrhols Skjern kom til kort mot Mors-Thy og tapte 28-33 i semifinalen i den danske cupen. 38 år gamle Myrhol spiller dermed sin siste klubbkamp i karrieren søndag når det skal spilles om å bli cupens tredje beste lag. For i april ble det klart at Myrhol legger opp etter sommerens Tokyo-OL.

  OL-kvalifisering håndball, menn: Sør-Korea - Norge
  Foto: Aleksandar Djorovic / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal