Hattrick-Ronaldo sendte Real til semifinale

Først scoret han to mål på ett minutt. Så avgjorde han kvartfinalen på et frispark. Cristiano Ronaldo lekte med Wolfsburg.

APTOPIX Spain Soccer Champions League

PORTUGISISK FEIRING: Cristiano Ronaldo scoret to mål på ett minutt mot Wolfsburg.

Foto: Paul White / Ap

Laster innhold, vennligst vent..

16 mål på 10 kamper. Det er fasit for Cristiano Ronaldo i årets mesterligasesong. Tirsdag viste han sin klasse mot Wolfsburg som ble et hakk for små. Real Madrid vant kampen 3-0 og dermed 3-2 sammenlagt.

Ronaldo avgjorde med en frisparkscoring etter 77 minutter. Muren til bortelaget sprakk og dermed hadde ikke keeper Bengalio en sjanse.

To kjappe fra Ronaldo

Wolfsburg hadde to mål å gå på fra hjemmekampen og tyskerne holdt absolutt spenningen i kampen helt til siste slutt. For selv på stillingen 3-0 hadde kun ett Wolfsburg-mål sendt tyskerne til en meget overraskende semifinale.

Real Madrid åpnet kampen klart best og okkuperte nærmest banehalvdelen til Wolfsburg de første minuttene. Og allerede etter et kvarter kom uttellingen. Carvajal fikk ballen inn i feltet på andre forsøk. Ved bakre stolpe fikk en umarkert Ronaldo en enkel jobb med å sette inn 1-0. Hans 14. mål på 10 mesterligakamper.

Minuttet etter smalt det igjen. Og nok en gang var det Ronaldo. Denne gangen ekspederte han et hjørnespark i mål med hodet.

Den spanske fansen sang og det stod 2-2 sammenlagt mellom Real Madrid og Wolfsburg. Hovedstadslaget viste tidlig hvorfor de har scoret 93 mål på 32 kamper i hjemlig liga.

Da Draxler måtte ut med skade etter 32 minutter så det enda verre ut for bortelaget. Men de hadde ingen planer om å gi seg. Gustavo smalt til og Navas måtte slå til hjørnespark. Henrique kom til skudd innenfor 16-meteren, men ballen ble blokkert av et Real-bein.

FBL-EUR-C1-REALMADRID-WOLFSBURG

JUBELSCENER: Marcelo og Ronaldo jubler etter Ronaldos frisparkscoring.

Foto: JAVIER SORIANO / Afp

Kjempesjanse og scoring

I andre omgang presset Real Madrid og kom til flere halvsjanser, før det virkelig smalt etter 66 minutter. Ramos teg til værs og headet i stolpen før ballen fløy langs målstreken og bak keeper Bengalio. Men keeperen fikk lurt ut en hånd, fikk grep om ballen og hindret scoring. Fortsatt 2-2 sammenlagt.

Men så fikk real frispark utenfor 16-meteren. Selvfølgelig var det Ronaldo som stilte seg opp. Og nesten like selvfølgelig lå ballen etter kort tid bak Wolfsburgs keeper.

Siste nytt

 • Kamerun sparka Seedorf

  Kamerun sparka tysdag sin nederlandske landslagssjef, tidlegare stjernespelar Clarence Seedorf. Kamerun er regjerande Afrika-meister, men blei slått ut i åttedelsfinalen i årets meisterskap.

  Seedorf har hatt jobben berre sidan august i fjor.

  Seedorf
  Foto: Giorgio Perottino / Reuters
 • Blytung EM-start for jentelaget

  J19-landslaget fekk den verst tenkelege starten på EM med 0-5 mot Nederland i Glasgow. Nederland leia 2-0 etter fem minutt, og 4-0 ved pause etter to raske mål i slutten av omgangen.

  Norge møter Skottland fredag og Frankrike måndag.

 • Travstjerne døde i ulykke

  Den verdenskjente travhesten Aubrion du Gers døde etter en ulykke mandag, skriver Trav og Galopp-Nytt.

  Ulykken skjedde i en kollisjon med hesten Cyrano du Pont der begge hester døde momentant.

  Aubrion du Gers løp inn over 25 mill kr og vant 46 løp, derav 16 på rad fra april i fjor til mai i år.

  Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal