Hopp til innhold

Agüero-trippel reddet City fra flause

Sergio Agüero ble den store helten da Manchester City vant hjemme mot Bayern München etter en dramatisk sluttspurt.

Sergio Aguero

Sergio Agüero setter inn sitt første av tre mål mot Bayern München.

Foto: Jon Super / Ap

Laster innhold, vennligst vent..

Sergio Agüero satte inn 1-0 på straffe etter 21 minutter. Mehdi Benatia hadde akkurat blitt utvist, og det så ut til å gå mot tre greie poeng for Manchester City.

Men å møte Bayern München med ti mann, kan være verre enn de fleste andre med elleve.

Med ti mann på banen tok det tyske laget over kampen, og like før pause fikk de uttelling for strevet.

Dobbel snuoperasjon

Først scoret Xabi Alonso på et smart frispark som Joe Hart nok burde vært bedre med på, og så headet Robert Lewandowski Bayern i ledelsen med 2-1.

Det stod seg til det var spilt 85. minutter.

Da vant Stevan Jovetic ballen, ga den til Agüero og alene mot keeper er det få, om noen, som er bedre. 2-2.

Men Agüero var ikke ferdig. Denne gangen vant han selv ballen fra Boateng, og igjen kommer han alene mot keeper. Og heller ikke den tredje duellen mellom Agüero og Neuer skulle den tyske målvakten vinne.

Spennende siste runde

Dermed vant City 3-2 tok tre svært viktige poeng før siste kamp i gruppespillet. Der møter de Roma borte.

Både CSKA Moskva, Roma og Manchester City har fem poeng, og den siste runden vil avgjøre hvem som følger Bayern München til åttedelsfinalen.

Det var en god kveld for argentinske trollmenn. Også Lionel Messi scoret hattrick, og ble historisk som mestscorende i mesterligaen.

Siste nytt

 • Djokovic klar for finale etter skadedrama

  Novak Djokovic er klar for finalen i Roland Garros etter å ha slått verdensener Carlos Alcaraz 3-6, 7-5, 1-6, 1-6.

  Spanjolen måtte flere ganger få medisinsk behandling i det tredje settet og det var lenge usikkert om Alcaraz kunne gjennomføre kampen.

  Han holdt seg flere ganger til leggen og så ut til å få krampe. Spanjolen fikk også behandling av låret.

  – Jeg kan ikke spille som dette, sa Alcaraz etter det andre gamet i det tredje settet.

  Publikum likte dårlig at Alcaraz var ute på banen igjen etter bare noen minutter med behandling og buet på verdenseneren. Det tok litt tid før dommeren fikk roet publikum og kampen kunne fortsette.

  Etter det tredje settet gikk spanjolen i garderoben og brukte god tid, men da han til syvende og sist kom ut ble han møtt med jubel fra publikum.

  I det fjerde settet hadde ikke Alcaraz mye å stille opp med og Djokovic surfet inn til finale der han kan møte Casper Ruud. Nordmannen møter Alexander Zverev senere fredag kveld.

  France Tennis French Open
  Foto: Thibault Camus / AP
 • Inter-trener om Haaland: – Vi har planlagt noe

  Erling Braut Haaland er blant spillerne Inter må stoppe lørdag, hvis de skal vinne finalen i Mesterligaen. Ifølge Inter-trener Simone Inzaghi er det italienske laget godt forberedt på hva som kommer.

  – Vi vet hvor sterk Haaland er. Vi har planlagt noe for å holde ham i ro, selv om hele Inter må være god til å begrense ham og hele laget deres. De forsvarer seg bra, de angriper bra. Vi skal forsøke å spille vår fotball, sier Inzaghi på en pressekonferanse fredag.

  Champions League - Final - Manchester City Media Day
  Foto: JASON CAIRNDUFF / Reuters
 • Uno-X-duo klatret i sammendraget

  Det norske profflaget Uno-X kom seg ikke med i bruddet på den sjette etappen i Critérium du Dauphiné. Dermed startet de en lengre jakt på bruddet, men til slutt var det de tre bruddrytterne Georg Zimmermann, Mathieu Burgaudeau og Jonathan Castroviejo som gjorde opp om seieren.

  Av dem var Zimmermann sterkest, mens en gruppe på 19 ryttere fulgte bak de tre. Der satt både Tobias Halland Johannessen og Torstein Træen og de to Uno-X-rytterne klatret henholdsvis to og tre plasser i sammendraget, til 10. og 13. plass.

  Johannessen ble også nummer ti i rittet i fjor. Da vant han også ungdomstrøya i rittet. Før de siste to etappene er han to sekunder bak Mikkel Bjerg i ungdomskonkurransen.

  Det er en annen danske, Jonas Vingegaard, som leder sammenlagt etter seks av åtte etapper.

  Tobias Halland Johannessen
  Foto: Marit Hommedal / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
NRK forklarer: Rasismeskandalen i Spania 02:41
Neste