Haslum-trenaren må gå

Sten Stockfleth er ferdig som trenar for Haslums eliteserielag i handball, opplyser klubben i ei pressemelding torsdag.

Stockfleth har leia laget dei siste fire sesongane og hadde opphavleg to år igjen av avtalen sin med Haslum. Den er no avslutta.

– Styret har sett at klubben gradvis har bevega seg i ei retning som vi ønskjer å forandre, og den forandringa meiner vi må skje no, seier styreleiar Knut Guldbrandsen i ei melding.

Stockfleth vart informert om avgjerda til klubben torsdag morgon.

– Det kom litt som eit sjokk, seier han til Budstikka.

Sten Stockfleth
Foto: Vidar Ruud / NTB

Siste nytt

 • Haaland skadet - mister norsk duell

  Erling Braut Haaland er fortsatt ute med skade og er ikke i troppen til lørdagens kamp i Bundesligaen mot RB Salzburg. Alexander Sørloth starter på benken for gjestene.

  Haaland
  Foto: INA FASSBENDER / Reuters
 • Norsk brytefiasko i Bulgaria

  Ingen norske brytere kommer til å delta i OL i Tokyo i sommer. Helgens OL-kvalifisering i Sofia var siste mulighet til å kvalifisere seg.

  Stig-André Berge, Felix Baldauf, Morten Thoresen og Oscar Marvik røk alle ut i kvalifiseringen.

  Felix Baldauf
  Foto: Norges Bryteforbund
 • Håndballen tror på OL-vaksine

  Håndballpresident Kåre Geir Lio har stor tro på at norske OL-utøvere reiser vaksinerte til Tokyo. Han mener IOCs tilbud om vaksinehjelp er en svært god ordning.

  Håndballpresident Lio sier han forstår at koronasituasjonen krever at ulike hensyn må vektes. Samtidig mener han det er gode argumenter for at det må finnes rom for å vaksinere Tokyo-farerne.

  – Koronasituasjonen er krevende for alle, og alle har sine behov. Det skjønner vi. I et fem års løp mot OL, der vi skal delta med 200 personer, kjenner jeg på at det blir mest riktig at disse (OL-troppen) av hensyn til seg selv, andre utøvere og arrangøren kan stille så i orden som mulig. Det tror jeg folk har forståelse for, sier Lio til NTB.

  Kåre Geir Lio
  Foto: Vidar Ruud

Sendeplan

Kl. Program Kanal