NRK Meny
Normal

– Hadde vært moro med 900 tilskuere

Ranheim-trener Trond Nordsteien håper fotballpausen i eliteserien kan gi flere tilskuere til hjemmekampen mot HamKam i kveld.

Trond Nordsteien

Trond Nordsteien har hatt en knallsesong med Ranheim så langt i år, og klubben topper tabellen i 1.-divisjon med 25 poeng på 11 spilte kamper.

Foto: Bent Lindsetmo / NRK

Samtidig som Rosenborg og de andre eliteserielagene har en pause i kampprogrammet, ruller rundene i 1.-divisjon for fullt.

Nå håper Ranheim at de får se en effekt av fotballsugne trønderske supportere når de spiller kamp hjemme i Ranheimfjæra i kveld.

– Jeg håper jo at det er mange som nå benytter sjansen til å se to gode Adeccoliga-lag og hjelpe oss til å gjøre en god kamp mot HamKam, sier trener Trond Nordsteien.

Få tilskuere, men god stemning

Ranheim har hatt en kjempesesong så langt i år, og topper tabellen i 1.-divisjon.

De tar poeng i nesten hver kamp, og har fått ros for måten de spiller fotball på.

Likevel har det ikke vært mer enn rundt 500–600 tilskuere på de fleste hjemmekampene, selv om arenaen på Ranheim har plass nærmere 2000 folk.

– Jeg opplever at vi står for en bra fotball med mange trøndere på laget som det er morsomt å se på. De siste kampene har det også vært god stemning nede på Ranheim, og vi håper og tror at vi i flere kamper kan passere 600 tilskuere, og klare å komme oss opp i 800–900 tilskuere. Det hadde vært veldig moro for spillerne, sier Nordsteien.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Ranheim-fans

Ranheim håper tribunene blir fylt opp av folk, nå som eliteserien har fotballpause.

Foto: Aksel Kroglund Persson / NRK

– Vi kan hamle opp med alle

Han hevder at laget har glemt det overraskende 4-1-tapet mot Stabæk fra forrige søndag for lenge siden, og at guttene i blått og hvitt skal gjøre sitt for å komme tilbake på vinnersporet igjen i kveld.

– Når vi er gode og lykkes med spillet vårt, er vi i stand til å hamle opp med alle. HamKam er et lag som har et nivå som er omtrent sånn som vårt. Jeg synes det er to helt jevne lag som møtes i Ranheimfjæra i dag.

På tabellen ligger Ranheim fem poeng foran laget fra Hamar.

Med seier i kveld kan de øke forspranget enda mer, både til HamKam og de andre utfordrerne til et mulig opprykk, men det ønsker ikke Nordsteien å tenke for mye på.

– Det viktigste for oss er at vi gjør en solid prestasjon i dag og gjør de arbeidsoppgavene som vi har hatt fokus på, og så får resultatet og tabellen komme som en konsekvens av det.

Siste nytt

 • USA tok gull i kjelkehockey

  USA slo Canada i finalen etter en ellevill snuoperasjon. På stillingen 1-0 til Canada, og med 37 sekunder igjen, utlignet amerikanerne, og sikret ekstraomganger. Der snappet de gullet etter mål av Declan Farmer.

  Pyeongchang 2018 Winter Paralympics
  Foto: Carl Recine / Reuters
 • Zucca-mål var ikke nok for Rangers

  Mats Zuccarellos mål mot St. Louis Blues var ikke nok for New York Rangers som tapte 4–3 borte natt til søndag. Zuccarello utlignet midtveis i kampen, før Rangers tok ledelsen 3-2. Men Blues utlignet, før de på overtid vant kampen 4–3.

  Mats Zuccarello
  Foto: Abbie Parr / AFP
 • Norge på åttendeplass

  Norge endte på en åttendeplass i langrenn blandet stafett i Paralympics. Ukraina stakk av med gullet.

  Laget, bestående av Trygve Steinar Larsen, Johannes Birkelund, Birgit Skarstein og Vilde Nilsen, var over to minutter bak.

  Mixed stafett
  Foto: Thomas Lovelock / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Skiskyting - Young Star
V-cupfinale alpint: Storslalåm, kvinner
Vinterstudio
V-cupfinale alpint: Storslalåm 1. omgang, kvinner
V-cup alpint: Storslalåm 1. omgang kvinner
V-cupfinale alpint: Slalåm, menn
Vinterstudio
Sportssøndag: V-cup alpint og langrenn
V-cupfinale alpint: Slalåm 1. omgang, menn
V-cupfinale langrenn: 10 km jaktstart fri teknikk, kvinner
V-cup skiskyting: Jaktstart kvinner