Hansen misfornøyd med Keita

– Det var en idiotisk handling, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen til NRK etter at hans lag spilte 1-1 mot Strømsgodset i eliteserien fredag kveld.

Situasjonen han snakker om skjedde minutter før slutt. Keita prøvde å holde ballen i spill og så, ifølge han selv, slå en langpasning til en lagkamerat. Ballen traff isteden Jacob Bergstøm i hodet, men Keita bedyrer sin uskyld.

– Det var et uhell. Hvis du ser på reprisen så ser du at det ikke er sånn at jeg ser han og skyter i han med vilje. Jeg ser Salvesen som løper i feltet. Sånne ting har jeg aldri gjort, og jeg ville aldri gjort det med vilje, sier Keita.

Mjøndalen-spillerne flokket seg rundt Keita mens Bergstrøm lå nede. Sistnevnte kom seg etter hvert på beina og avsluttet kampen.

Kampen som ingen hadde råd til å tape endte altså 1-1.

Keita
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Di Maria-dobbel da PSG vant

  Angel Di Maria var den store spilleren da Paris Saint-Germain vant 4-1 borte mot Nice i den franske toppdivisjonen fredag.

  Argentineren scoret to mål på seks minutter før pause da hovedstadsklubben tok tre poeng fredag. De økte ledelsen på toppen av tabellen.

  Nantes på andreplass er fem poeng bak, men kan knappe inn når de møter bunnlaget Metz på bortebane lørdag.

  DXhS2bwFxBo
  Foto: Daniel Cole / Daniel Cole
 • Ny remis for Carlsen

  Magnus Carlsen spilte remis for andre dag på rad da han møtte kinesiske Wang Hao på den åttende dagen av turneringen på Isle of Man fredag.

  Nordmannen spilte med svarte brikker mot kineseren, men etter 31 trekk ble spillerne enige om remis. Dette var andre dag på rad Carlsen spiller remis. Torsdag gjorde 28-åringen det samme mot Kirill Aleksejenko. Før det hadde han to strake seire på Isle of Man.

  Med resultatet har Carlsen 5,5 poeng av 8 mulige, det samme som motstander Hao. Med det er nordmannen et halvt poeng bak ledertrioen Fabiano Caruana, Levon Aronian og David Guijarro. De to førstnevnte møttes og spilte remis fredag.

  Det gjenstår tre runder av turneringen.

  Norway Chess
  Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
 • Tre slag over par i Frankrike

  Kristoffer Reitan fikk det ikke helt til å stemme på den andre dagen av Open de France i golf i Paris. Han klarte likevel cuten med god margin.

  Reitan startet turneringen med å gå tre slag under par torsdag.

  Fredag ble det tre slag over par, noe som førte til at han falt 18 plasser på resultatlisten. Nordmannens par etter to dager holder til en 31.-plass.

  U.S. Open - Round One
  Foto: Andrew Redington / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal