Hopp til innhold

Hansen med ligagull i Spania

Det spanske fotballforbundet stadfesta i dag formelt at Barcelona er ligameister for kvinner. Det betyr også at Caroline Graham Hansen er ligameister.

Ni rundar stod att då koronaen stoppa ligaen, og dei blir ikkje spela. Barcelona leia med ni poeng.

Landskamp fotball kvinner: Norge-England (2-1).
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Siste nytt

 • Wembstad pådro seg ny kneskade – reiser hjem fra St. Moritz

  Alpinisten Inni Holm Wembstad (23) reiser hjem for videre undersøkelser av kneet etter et uhell under torsdagens utfortrening i St. Moritz.

  Skiforbundet skriver på sine nettsider at Wembstad falt og skadet venstre kne under treningen. Asker-kvinnen ble fraktet til det lokale sykehuset i St. Moritz.

  – Nå setter 23-åringen kursen hjemover i løpet av kort tid for å gjøre en grundigere undersøkelse i samarbeid med det medisinske helseteamet til Norges Skiforbund og Olympiatoppen, skriver skiforbundet videre.

  Også i fjor ødela Wembstad kneet under et verdenscuprenn i St. Moritz. Dermed mistet hun resten av forrige sesong. (NTB)

  Inni Holm Wembstad
  Foto: NTB
 • Verdenscuplederen ute med covid

  Verdenscuplederen, Franziska Preuss, har fått covid. Hun vil derfor ikke stille til start til det andre verdenscuprennet for sesongen, som tar plass i Hochfilzen denne uken.

  Den tyske jenta leder verdenscupen foran franske Lou Jeanmonnot etter tre renn.

  Franziska Preuss
  Foto: Darko Bandic / AP
 • Per-Mathias Høgmo forlater Häcken

  Den norske trenerveteranen Per-Mathias Høgmo fortsetter trenerkarrieren i Japan. 64-åringen forlater svenske Häcken etter en suksessrik periode i klubben.

  Urawa Red Diamonds ooplyser om ansettelsen i egne mediekanaler. Häcken bekrefter på sin side Høgmos avgang.

  – Jeg føler meg veldig takknemlig over å ha vært med på denne reisen med klubben, sier nordmannen om tiden i Sverige.

  Høgmo forlater Häcken etter europaligakampen borte mot Qarabag førstkommende torsdag.

  – Det er alltid med blandede følelser man starter et nytt kapittel i livet sitt, men samtidig er det et privilegium å kunne forlate klubben i en situasjon der den står sterkere enn noen gang. Det er mange følelser akkurat nå, men jeg føler en enorm glede over å ha vært sammen med alle i Häcken, sier nordmannen.

  Svenske Aftonbladet skrev onsdag at Høgmo hadde gitt Häcken-spillerne beskjed om at han var ferdig i Göteborg-klubben. Der har nordmannen hatt kjempesuksess siden han tok over treneransvaret i 2021. I fjor ble klubben seriemester, mens de denne sesongen avsluttet på en sterk 3.-plass.

  Høgmo har den siste tiden også vært satt i forbindelse med den ledige jobben som svensk landslagssjef.

  Urawa Red Diamonds er regjerende mestre i den asiatiske mesterligaen.

  Høgmo har en fortid som trener for det norske herrelandslaget i fotball, der han i 2015 var nær å ta laget til EM i Frankrike. I 2000 ledet han kvinnelandslaget til OL-gull, og han har også vært innom blant andre Rosenborg, Tromsø og Fredrikstad i løpet av trenerkarrieren.

  (NTB)

  Per-Mathias Høgmo
  Foto: Adam Ihse/TT / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal