NRK Meny
Normal

Hangeland-sjefen fikk sparket

Crystal Palace har gitt Neil Warnock sparken etter den svake sesongen så langt i Premier League.

Neil Warnock

Neil Warnock fikk en lei jul, da han lørdag mistet jobben som manager for Crystal Palace.

Foto: OLI SCARFF / Afp

Det har vært en dårlig start på sesongen for Crystal Palace, og ryktene har i det siste gått om at Neil Warnock har sittet utrygt i sjefsstolen på Selhurst Park.

De seks siste kampene har ikke gitt noen seire, og på «Boxing Day» tapte de 3-1 på hjemmebane mot Southampton. Brede Hangeland har vært inn og ut av laget denne sesongen, men satt på benken gjennom hele kampen andre juledag.

Klubben bekrefter

Kun tre seire og totalt femten poeng er fasiten etter de første atten kampene, og nå går det mot nedrykk for London-klubben, som blant annet har Brede Hangeland i sine rekker.

Dermed var tålmodigheten slutt, med Neil Warnock. Det melder BBC.

Crystal Palace har nå bekreftet nyheten på sine hjemmesider.

Britain Soccer Premier League

Brede Hangeland har spilt ti kamper fra start i årets Premier League-sesong. Her er han i duell med Tottenhams Harry Kane.

Foto: Kirsty Wigglesworth / Ap

– Vi kan bekrefte at Neil Warnock fra i dag ikke lenger er manager. Vi vil takke ham for alt det harde arbeidet og energien han har lagt i jobben de siste fire månedene, skriver klubben.

Sist inn, først ut

Mens det i fjor ble sparket managere i fleng i Premier League, har det så langt denne sesongen vært ganske rolig. Warnock er den første manageren i årets sesong som mister jobben.

Warnock var også den siste Premier League-manageren som fikk jobben. Han ble ansatt med bare dager igjen til sesongen startet, etter at Tony Pulis brått trakk seg.

Keith Millen vil ta over laget midlertidig, og skal lede laget i den viktige bunnkampen mot Queens Park Rangers søndag.

Siste nytt

 • Tapte på overtid

  Norge tapte ishockey-kampen mot Russland i kveld 3-4. Nordmennene kjempet godt, men tapte kampen på overtid etter Vladimir Tkachyov sin scoring. Russland stilte med et redusert lag, men spilte likevel med mange gode spillere i Hamar.

  thoresen
 • Klar for USA

  Jørgen Skjelvik er klar for fotballklubben LA Galaxy, Det melder klubben selv på twitter. Skjelvik forlater dermed Rosenborg, som må finne en erstatter før neste sesong.

  Jørgen Skjelvik
  Foto: Rune Kjær Valberg / NRK
 • Bjørnsen til EM-finale på 100 meter

  Susann Bjørnsen er klar for finalen på 100 meter medley under kortbane-EM i svømming i København. Hun satte personlig rekord med 59,65 i semifinalen torsdag. Bjørnsen var langt framme etter butterfly, men falt tilbake til sjetteplass etter ryggsvømmingen.

  SUSANN
  Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup fristil: Skicross
V-cup fristil: Skicross
V-cup alpint: Super-G, menn
Vinterstudio
Vinterstudio
V-cup alpint: Super-G menn
V-cup alpint: Super-G menn
Best i verden: Kupper'n
V-cup skiskyting: Sprint menn
V-cup skiskyting: Sprint menn
EM svømming