NRK Meny
Normal

Hangeland-sjefen fikk sparket

Crystal Palace har gitt Neil Warnock sparken etter den svake sesongen så langt i Premier League.

Neil Warnock

Neil Warnock fikk en lei jul, da han lørdag mistet jobben som manager for Crystal Palace.

Foto: OLI SCARFF / Afp

Det har vært en dårlig start på sesongen for Crystal Palace, og ryktene har i det siste gått om at Neil Warnock har sittet utrygt i sjefsstolen på Selhurst Park.

De seks siste kampene har ikke gitt noen seire, og på «Boxing Day» tapte de 3-1 på hjemmebane mot Southampton. Brede Hangeland har vært inn og ut av laget denne sesongen, men satt på benken gjennom hele kampen andre juledag.

Klubben bekrefter

Kun tre seire og totalt femten poeng er fasiten etter de første atten kampene, og nå går det mot nedrykk for London-klubben, som blant annet har Brede Hangeland i sine rekker.

Dermed var tålmodigheten slutt, med Neil Warnock. Det melder BBC.

Crystal Palace har nå bekreftet nyheten på sine hjemmesider.

Britain Soccer Premier League

Brede Hangeland har spilt ti kamper fra start i årets Premier League-sesong. Her er han i duell med Tottenhams Harry Kane.

Foto: Kirsty Wigglesworth / Ap

– Vi kan bekrefte at Neil Warnock fra i dag ikke lenger er manager. Vi vil takke ham for alt det harde arbeidet og energien han har lagt i jobben de siste fire månedene, skriver klubben.

Sist inn, først ut

Mens det i fjor ble sparket managere i fleng i Premier League, har det så langt denne sesongen vært ganske rolig. Warnock er den første manageren i årets sesong som mister jobben.

Warnock var også den siste Premier League-manageren som fikk jobben. Han ble ansatt med bare dager igjen til sesongen startet, etter at Tony Pulis brått trakk seg.

Keith Millen vil ta over laget midlertidig, og skal lede laget i den viktige bunnkampen mot Queens Park Rangers søndag.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal