NRK Meny

Håndball eliteserien menn 17/18

 • Ny finalemulighet for Drammen

  Drammen slo tilbake og vant 26-21 i den andre semifinalekampen i eliteseriesluttspillet i håndball mot ØIF Arendal. Sørlendingene slet seg 22-21 seier i Drammen, men i egen hall var de uten mulighet. Dermed er det duket for en tredje kamp søndag.

  Kvartfinale håndball Elverum-Drammen.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • ØIF Arendal til semifinale

  ØIF Arendal er klare for semifinale i herrenes håndballsluttspill etter 23-22-seier over FyllingenBergen onsdag. Sørlandsklubben ledet før onsdagens oppgjør 1-0 i kvartfinaleserien som spilles best av tre kamper.

 • Vipers seriemester i håndball

  Vipers satte mandag en stopper for Larviks hegemoni i norsk kvinnehåndball da de ble seriemester etter seier 28-23 hjemme mot Gjerpen. Larvik har vunnet serien 13 sesonger på rad.

  Emilie Hegh Arntzen
  Foto: Tor-erik Schrøder / NTB scanpix
 • Seriemester Elverum røk hjemme

  Elverum kunne feire seriemesterskapet allerede lørdag, men det ble ingen jubel i den påfølgende seriekampen mot Bækkelaget som endte med 31-34-tap. Det gjenstår tre serierunder og Bækkelaget holder 7.-plassen

  ARKIV: Champions League Elverum - Kadetten Schaffhausen (26-22)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Casper Ruud klar for French Open

  Casper Ruud vant den avgjørende kvalifiseringskamp mot franske Alexendre Müller. Med 2-0 i sett kunne Ruud slippe jubelen løs for avansement til første runde i French Open.

  Casper Ruud
  Foto: Vincent Thian / AP
 • Xavi blir værende i Qatar

  Tidligere Barcelona-spiller Xavi Hernández har skrevet under en ny toårskontrakt med Al-Sadd. Dermed blir den spanske 38-åringen værende i den qatarske ligaen til han fyller 40 år. Xavi har spilt for Al-Sadd siden 2015.

  SOCCER-SPAIN/ Barcelona's Messi celebrates his goal against Sevilla with teammate captain Hernandez during their Spanish first division soccer match at Nou Camp stadium in Barcelona
  Foto: GUSTAU NACARINO / Reuters
 • Vidal tiltalt for vold

  Bayern München-stjernen Arturo Vidal er tiltalt for kroppskrenkelse etter en voldsepisode på en nattklubb i byen i fjor høst. Statsadvokaten i München opplyser at strafferammen for det Vidal er tiltalt for er fengsel i inntil 10 år.

  Vidal
  Foto: Matthias Schrader / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag