NRK Meny

Håndball eliteserien menn 17/18

 • Ny finalemulighet for Drammen

  Drammen slo tilbake og vant 26-21 i den andre semifinalekampen i eliteseriesluttspillet i håndball mot ØIF Arendal. Sørlendingene slet seg 22-21 seier i Drammen, men i egen hall var de uten mulighet. Dermed er det duket for en tredje kamp søndag.

  Kvartfinale håndball Elverum-Drammen.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • ØIF Arendal til semifinale

  ØIF Arendal er klare for semifinale i herrenes håndballsluttspill etter 23-22-seier over FyllingenBergen onsdag. Sørlandsklubben ledet før onsdagens oppgjør 1-0 i kvartfinaleserien som spilles best av tre kamper.

 • Vipers seriemester i håndball

  Vipers satte mandag en stopper for Larviks hegemoni i norsk kvinnehåndball da de ble seriemester etter seier 28-23 hjemme mot Gjerpen. Larvik har vunnet serien 13 sesonger på rad.

  Emilie Hegh Arntzen
  Foto: Tor-erik Schrøder / NTB scanpix
 • Seriemester Elverum røk hjemme

  Elverum kunne feire seriemesterskapet allerede lørdag, men det ble ingen jubel i den påfølgende seriekampen mot Bækkelaget som endte med 31-34-tap. Det gjenstår tre serierunder og Bækkelaget holder 7.-plassen

  ARKIV: Champions League Elverum - Kadetten Schaffhausen (26-22)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Liverpool bestod testen

  Mange spådde en vrien bortekamp for Liverpool og det ble det også. Crystal Palace gav seg ikke, selv med ti mann etter Wan Bissakas røde kort, men i jakten på utligningen viste istedet Mohammed Salah og Sadio Mané frem kontringsfotball fra øverste hylle. Sistnevnte scoret, og doblet dermed ledelsen James Milner sørget for fra straffemerket før pause.

  salah
  Foto: Kirsty Wigglesworth / AP
 • Poengdeling på Aspmyra

  Oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Odd i kveldens eliteserie i fotball endte 1-1. Kristian Fardal Opseth sendte hjemmelaget i føringen 22 minutter ut i første omgang, men fire minutter senere utlignet Espen Ruud på et frispark fra 18 meter. Odd hopper med det til en tiende plass på tabellen med sine 23 poeng. Bodø/Glimt er tre poeng bak på 12. plass etter 19 kamper.

  Kristian Fardal Opseth, Espen Ruud og Sondre Rossbach
  Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
 • Gustav Valsvik vant «norsk» duell

  Rune Jarstein og Per Ciljan Skjelbreds Hertha Berlin vant 2-1 borte mot Gustav Valsviks Eintracht Braunschweig i den tyske cupen.

  Valsvik spilte hele oppgjøret. Det samme gjorde Jarstein mens Skjelbred ble sittende på Hertha-benken.

  Gustav Valsvik
  Foto: JULIAN STRATENSCHULTE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal