Håndball eliteserien menn 15/16

 • Halden og Elverum semifinaleklare

  Halden og Elverum er begge semifinaleklare i eliteseriesluttspillet i håndball for menn etter dramatiske bortesigrar onsdag. I begge kvartfinalane blei det ekstraomgangar. Elverum slo Bodø 35-34 og Halden vann til slutt 29-28 over FyllingenBergen.

  Andre Lindboe
  Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix
 • Haslum tok sølvet

  Elverums håndballherrer måtte slå Haslum med fire mål i siste serierunde for å knipe sølvmedaljene i årets eliteserie i håndball. Det gikk bare nesten. Kampen endte 27-24 til gjestene fra Elverum, hvilket betyr at sølvmedaljene ble igjen i Nadderud Arena.

 • Arendal sikra seriegullet

  ØIF Arendal tapte 24-25 for FyllingenBergen, men sikra likevel sin andre strake serietittel i handball ein runde før slutt. Sidan Haslum avga poeng mot Halden, kunne Arendal-spelarane sleppe jubelen laus i Bergen.

  Cupfinale ØIF Arendal
  Foto: Bøe, Torstein / NTB scanpix
 • Havang-tap i Drammen-debuten

  Kolstad slo Drammen 23-19 i mennenes eliteserie i håndball torsdag kveld. De tidligere profilene Øystein Havang og Roger Kjendalen tok over treneransvaret i Drammen HK onsdag, men den første kampen endte med tap.

  Øystein Havang
  Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

Siste nytt

 • Rosenborg ute av Europaligaen

  Til tross for et hederlig uavgjortresultat borte mot tyske Leipzig torsdag var Rosenborg langt unna kvalifisering til sluttspillet i Europaligaen. Med ett poeng på seks kamper i gruppespillet havnet trønderne helt sist i gruppe B. Celtic og Salzburg avanserer til utslagsrundene.

  Foto: Michael Sohn / AP
 • Røthe mister verdenscuprenn

  Sjur Røthe har dessverre blitt forkjølet og reiser ikke til helgens verdenscupkonkurranser i Davos, opplyser Norges Skiforbund i en pressemelding.

  Mathias Rundgreen fra Team Veidekke Midt-Norge kommer inn i det norske laget til søndagens 15 km.

  World Cup i Langrenn på Beitostølen 2018
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Brakseier for ishockeylandslaget

  Petter Thoresens utvalgte slo til med sterke 6-1 over Hviterussland i åpningskampen av firenasjonersturneringen i Lørenskog ishall. Norge møter Ungarn fredag, som tapte 3-0 for Frankrike i dag.

  MECA hockey games Norge-Hviterussland 6-1.
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal