NRK Meny

Håndball eliteserien menn 13/14

 • Frode Scheie daglig leder i Drammen

  Tidligere sportsdirektør i Norges Golfforbund, Frode Scheie, blir ny daglig leder i Drammen håndballklubb. - Frode har nøyaktig den bakgrunnen vi var på jakt etter. Solid håndballbakgrunn, økonomisk utdannelse, ledererfaringen, markeds- og mediekompetanse, sier styreleder i DHK, Svein Tore Moe.

 • Seriemesteren kun til EHF-cupen

  Norges Håndballforbund endrer hvem som får delta i herrenes mesterliga, skriver Aftenposten.

  For å løfte herrenes sluttspill skal mesterligaplassen gå til sluttspillmesteren, ikke seriemesteren som i dag. Seriemesteren får kun plass i den mindre prestisjefylte EHF-cupen.

  – Det er forbundsstyret som må beslutte dette, men vi har erfaring med at gode, sportslige forslag fra Norsk Topphåndball får tilslutning, så vi tror dette går gjennom, sier daglig leder i Norsk Topphåndball, Hein Bartold til Aftenposten.

Siste nytt

 • Rotherham til Championship

  Rotherham slo Shrewsbury 2-1 etter ekstraomgangar i playoff-finalen på Wembley og tok den siste plassen i neste sesongs Championship i England. Richard Wood scora begge for Rotherham, det siste etter 13 minutt i ekstraomgangane.

 • Lionel nummer fem i Elitloppet

  Lionel vant kvalifiseringsheatet, men nådde ikke opp i finalen i Elitloppet søndag. Kusk Wilhelm Paal og Ringostarr Treb var klart sterkest på oppløpet og vant foran favoritten Propulsion.

  Lionel ble nummer fem.

  Lionel og Gøran Antonsen vinner NM på ny norsk rekord: 1.
  Foto: Eirik Stenhaug / NTB scanpix
 • Ricciardo vann i Monacos gater

  Red Bulls Deniel Ricciardo vann formel 1-løpet Monaco Grand Prix framfor Ferrari-førar Sebastian Vettel. Dei to hadde også beste startposisjonar, og Ricciardo leia frå start til mål.

  Daniel Ricciardo
  Foto: BENOIT TESSIER / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Toppserien: LSK Kvinner - Avaldsnes
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
Sportsrevyen
4-4-2 Eliteserien: Rosenborg - Brann