NRK Meny

Håndball eliteserien kvinner 17/18

 • Første tap for Vipers

  Vipers Kristiansand gikk på sitt første tap i eliteserien denne sesongen, da Tertnes vant med ett mål - 26-25. Toppscorer Celine Sivertsen satte inn to straffekast i kampens siste halvminutt, det siste to sekunder før slutt. Storhamar slo Byåsen 32-31, og leder da serien.

 • Byåsen-trener sagt opp

  Arne Høgdahl må slutte på dagen som trener for håndballdamene til Byåsen.

  – Dette er en situasjon vi ville ha unngått, men det er tungtveiende i en sak som dette hva spillergruppen mener. Tilbakemeldingen fra spillerne har vært så tydelig, at vi måtte ta tak i trenersituasjonen, sier styreleder Oddvar Aardahl til Addresseavisen.

  Marie Henriksen (t.v.) og Inga Berit Svestad
  Foto: Morten Holm / Scanpix

Siste nytt

 • Tåke stoppet Solbakken og FCK

  Slik så det ut i andre omgang mellom Ståle Solbakkens FC København og tsjekkiske Zlin i Europaligaen torsdag. Til slutt var det så dårlig sikt på grunn av tåke at dommeren stoppet kampen på stillingen 1-1, etter 62 minutter.

  FC København
  Foto: David W Cerny / Reuters
 • Nytt tap for Jarstein

  Rune Almenning Jarstein og Hertha Berlin skal få det hardt med å gå videre i europaligaen. Torsdag kom det andre tapet på tre kamper da det ble 2-1 borte mot Zorya Lugansk.

  Rune Almenning Jarstein
  Foto: Axel Schmidt / Reuters
 • Graabak sliter – dropper samling

  Tidligere OL-vinner Jørgen Graabak får ikke kroppen til å fungere. Nå har 26-åringen droppet et planlagt høydeopphold med kombinertlandslaget og reist hjem for å finne ut hva som er galt, ifølge Adresseavisen.

  Jørgen Graabak
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal