NRK Meny

Håndball

 • Sagosen klar for PSG

  Sander Sagosen er klar for den franske handballklubben Paris Saint Germain. Det melder han sjølv på sin instagram-konto. 20-åringen reiser dermed frå danske Aalborg til ein av verdas største handballklubbar.

  – Ein gutedraum, skriver Sagosen sjølv.

  HANDBALL-EURO-2016-MKD-NOR
  Foto: ATTILA KISBENEDEK / Afp
 • Tøff trekning for handballjentene

  Noreg møter Russland, Romania og Kroatia i gruppe D i handball-EM i desember. Sluttspelet skal arrangerast i Sverige og Noreg skal spele sine gruppespelskampar i Helsingborg. Sverige møter Serbia, Spania og Slovenia i si gruppe, medan Danmark møter Montenegro, Ungarn og Tsjekkia.

  Nora Mørk
  Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix
 • Mørk ble årets spiller

  Larvik-profilen Nora Mørk ble onsdag kåret til årets spiller i eliteserien i håndball for kvinner. Elverums Luka Mitrovic fikk prisen på herresiden, mens landslagssjef Christian Berge er årets profil. Det melder NTB.

  Nora Mørk
  Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix
 • Larvik-spiller gravid

  Karoline Dyhre Breivang er gravid og blir derfor borte fra håndballbanen store deler av neste sesong.

  – Det har ikke helt gått opp for meg, men det er veldig hyggelig og jeg er veldig glad, sier 36-åringen til Østlands-Posten,

  Karoline Dyhre Breivang
  Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix
 • Gunnar Pettersen har hatt kreft

  Kreft er årsaka til at Vipers Kristiansand-trenar Gunnar Pettersen har vore sjukmeld i lengre tid, skriv Fædrelandsvennen. Pettersen har allereie fjerna fire polyppar der det var kreft i den eine. Han skal gjennom ein ny operasjon. – Det kan godt hende at eg er frisk allereie, seier han til avisa.

  Gunnar Pettersen
  Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Siste nytt

 • Ny kamp for Emil Meek

  Den norske MMA-utøveren Emil Meek skal gå sin neste kamp mot Kamaru Usman i Las Vegas 30. desember, skriver Nettavisen. MMA-journalist Farah Hannoun meldte nyheten først på Twitter fredag kveld. Meek var sist i aksjon da han UFC-debuterte med seier mot Jordan Mein i Toronto i desember i fjor.

  Meek
  Foto: Tom Szczerbowski / Reuters
 • Sørloth storspilte i dansk toppkamp

  Alexander Sørloth scoret ett og hadde tre målgivende da Midtjylland slo Horsens 4-2 og tok over tabelltoppen i Danmark. Sørloth er nå på delt tredjeplass på toppscorerlisten i den danske eliteserien med åtte mål.

  Alexander Sørloth
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Heintz forlenget med Sarpsborg

  19-åringen Tobias Heintz skrev fredag under en ny fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Unggutten fra Moss har hatt en god sesong og scoret tre mål for Sarpsborg 08. Den nye avtalen varer til sommeren 2019, melder klubben i en pressemelding.

  Eliteserien fotball 2017: Sarpsborg - Lillestrøm.
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien fotball: Aalesund - Kristiansund