NRK Meny
Normal

Hammerseng gir seg på landslaget

Gro Hammerseng (32) har bestemt seg for å gi seg med landslagshåndball.

Gro Hammerseng

Gro Hammerseng har ikke spilt med flagget på brystet etter at hun ble mor. Nå har Larvik-spilleren bestemt seg for å gi seg helt på landslaget.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Det melder TV 2 tirsdag kveld. Hammerseng skal ønske å prioritere Larvik og familien fremfor videre landslagsspill.

– Det er vanskelig. Jeg liker å spille på landslaget og det har vært mange fine opplevelser. Men nå er det Anjas tur, sier Hammerseng til TV 2, og tenker med det på samboer og Larvik-spiller Anja Edin.

Hammerseng har gitt beskjed til landslagsledelsen at hun ikke vil spille mer for landslaget.

32-åringen har ikke vært på landslaget etter at hun ble mor. Landslagsledelsen skal ha vært villig til å tilrettelegge for Hammerseng med tanke på videre landslagsspill og kombinere dette med morsrollen.

– Det er veldig alright at de i hvert fall sa at de ville prøve å tilrettelegge om vi ville satse begge to, men selv om lysten er der er det nok lurest å ikke være med for min del, sier Hammerseng.

Hammerseng har spilt 167 landskamper og scoret 631 mål. Hennes siste kamp ble EM-finalen mellom Norge og Sverige i 2010.

Siste nytt

 • Gull-Krüger: – Surralistisk

  Simen Hegstad Krüger viste frem OL-medaljene da han landet på Gardermoen mandag.

  – Hele OL har vært en surrealistisk opplevelse. Jeg trenger noen dager for å lande litt. Jeg tror fortsatt ikke helt at medlajene er mine når jeg ser på dem, sier han.

  Simen Hegstad Krüger
  Foto: MARTIN JUTKVAM
 • Norendal brøt IOCs sponsorregler

  Silje Norendal (24) har en privat sponsoravtale med Under Armour og reklamerte synlig for utstyrsleverandøren under forrige ukes slopestylefinale, skriver TV2. Det er brudd på regelverket til IOC. Men det får ingen konsekvenser for snowboardstjernen.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Snowboard kvinner.
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • Skuffet Falk sendes hjem

  Den svenske langrennsløperen Hanna Falk får ikke gå flere distanser i OL. 28-åringen var langt nede etter å ha blitt vraket til stafetten lørdag. Anna Haag ble valgt foran løpere som Ida Ingemarsdotter og Falk på førsteetappen.

  VINTER-OS 2018 SKIDOR LÄNGD FRISTIL
  Foto: ANDREAS HILLERGREN/TT / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Høydepunkter fra dagen
OL-magasin
Henrik Kristoffersen - fra Marikollen til Pyeongchang