Hopp til innhold

Hamilton i veggen etter fullstendig kaos i Singapore: – Jeg beklager

Det ble et løp preget av seks krasj og en haug sikkerhetsbiler da Sergio Pérez vant i Singapore. Det var mexicanerens andre seier for sesongen.

For Lewis Hamilton gikk det verre. Briten krasjet i en sving på sin 33. runde, men klarte å komme seg på banen igjen. Etterpå var han tydelig misfornøyd med seg selv.

– Jeg beklager så mye gutter. Jeg ødela noe jævlig for oss, sa Hamilton på radioen.

Den tidligere verdensmesteren var en av flere førere som slet med de tøffe forholdene i Singapore.

Guanyu Zhou, Nicholas Latifi, Alex Albon, Esteban Ocon, nevnte Hamilton og Yuki Tsunoda var alle involvert i de seks krasjene. Sistnevnte og Ocon måtte bryte løpet. Det måtte også Fernando Alonso etter motorproblemer.

Verstappen hadde alle muligheter til å ta nok en tittel i sammendraget, men bommet grovt på en passering i runde 37 og måtte ut i utkjøringsveien. Nederlenderen kom seg omsider på veien igjen, men endte til slutt på en 7. plass

For Mercedes ble det en løpshelg de fortest mulig vil glemme. George Russel fikk det enda tøffere enn sin lagkamerat og endte til slutt på en 14. plass. Hamilton ble nummer ni.

Charles Leclerc og Carlos Sainz tok de to andre pallplassene.

Max Verstappen leder sammendraget med 104 poengs forsprang på Charles Leclrec. Sergi Perez er nummer tre med totalt 235 poeng. Neste løp er i Japan neste helg.

Singapore Grand Prix
Foto: EDGAR SU / Reuters

Sportsnyheter

Hjulmand

Danmark-sjefen forbannet etter VM-fiasko: – Bobler inne i meg

Danmark hadde store forventninger til VM, men fasiten er VM-exit, sisteplass i gruppa og totalfiasko. Nå hagler kritikken.

Siste nytt

 • LSK sier nei til LSK kvinner

  Medlemmene i Lillestrøm sportsklubb sier nei til innlemmelse av LSK kvinner. Det skal ha vært et overveldende flertall som stemte imot, ifølge VG.

  NM i fotball 2021, semifinale: LSK Kvinner - Sandviken
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Tunisia slo Frankrike - likevel slått ut av VM

  Tunisia var avhengig av seier mot Frankrike for å ha en sjanse til å gå videre i VM. Frankrike, som allerede var videre, valgte å spare en rekke av de største profilene.

  I den første omgangen var det Tunisia som styrte det meste.

  – Frankrike, som byttet ni mann fra forrige kamp, har ikke møtt opp til fotballkamp. De har mest lyst til å bare bli ferdige med det, virker det som, sa NRKs fotballekspert Kristoffer Løkberg i pausen.

  I den andre omgangen fortsatte det i samme stil og Wahbi Khazri sendte Tunisia opp i en fortjent ledelse etter 58 minutter.

  Frankrike gjorde flere bytter og hevet seg. Nesten åtte minutter på overtid utlignet Antoine Griezmann, men etter en lang VAR-sjekk ble målet annullert og Tunisia vant dermed kampen. På grunn av Australias seier mot Danmark ble Tunisia likevel bare nummer tre i gruppa og er dermed ute av VM.

 • Pelé på sykehus

  ESPN Brasil melder at den brasilianske fotballegenden Pelé er lagt inn på sykehus i Sao Paolo med hevelser over hele kroppen.

  82-åringen har over lengre tid blitt behandlet for tykktarmskreft.

  Cellegiften har ikke klart å dempe svulstvekstene de siste månedene som har spredd seg til flere av fotball-kongens organer.

  pele
  Foto: Gonzalo Fuentes / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Er Ola Lunde og fotball den perfekte kombinasjonen? 00:51
Neste