NRK Meny
Normal

Halvspilt sesong: Manchester United tapte poeng - er 13 poeng bak City

United slet med å utnytte sjansene mot Leicester, det straffet seg da Harry Maguire dukket opp på overtid.

Premier League - Leicester City vs Manchester United

TAPTE POENG: Manchester tapte poeng på overtid.

Foto: Andrew Boyers / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

Jamie Vardy, som ikke hadde gjort særlig mye ut av seg, scoret kampens første mål etter 27 minutter. Riyad Mahrez fant engelskmannen som overlistet David de Gea.

Etter 39 minutter fikk Juan Mata god tid på seg inne i 16-meteren til å sette ballen kaldt nede i hjørnet, og lagene var like langt til pause.

I starten av den andre omgangen var det store sjanser til hvert lag. Christian Fuchs fikk god tid til å skyte innenfor 16-meteren, men United klarte å blokkere skuddet. Rett etter fikk Anthony Martial en god sjanse på den andre siden, men ballen gikk langt over målet til Kasper Schmeichel.

United tok ledelsen på frispark

Juan Mata scoret sitt andre mål i kampen på et frispark, som gikk over muren til Leicester. Ikke helt oppe i krysset, men likevel et godt frispark, 1–2. Ti minutter senere sendte Romelu Lukaku en glitrende ball til Jesse Lingard, som traff stolpen.

Da Daniel Amartey fikk sitt andre gule kort for dagen, ble vondt verre for klubben som vant Premier League i 2015/2016 sesongen.

Men selv med noen store sjanser til bortelaget de siste 20 minuttene, så maktet de ikke å få ballen i mål. Istedet dukket Harry Maguire opp foran målet til David de Gea, og sørget for 2-2.

Jamie Vardy

KAMPENS FØRSTE: Jamie Vardy scoret kampens første mål.

Foto: Paul Ellis / AFP

Flere av topplagene avga poeng

Runden startet med Arsenal og Liverpool som spilte 3–3 i en meget underholdende kamp på fredag. Chelsea fikk også bare med seg ett poeng i 0–0 kampen sin mot Everton, som virkelig har fått fart på skuta etter en treg start på sesongen.

Tottenham klarte å følge City med sin 3–0 seier mot ellers så sterke Burnley. Harry Kane scoret hat trick og er dermed toppscorer i Premier League med 15 mål, samme antall som Liverpool sin sommersignering, Mohamed Salah.

Laster innhold, vennligst vent..

City leder ligaen klart

Manchester City leder nå Premier League med 13 poeng på Manchester United, som ligger på andreplass. Med 19 kamper og 57 poeng igjen å spille for er det fortsatt muligheter for at et annet lag en City skal trone på toppen av tabellen til sommeren.

Men da skal Pep Guardiola sitt lag gå på noen smeller i 2018.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Rosenborg enkelt videre

  Rosenborg hadde 2-0 å gå på fra den første kampen mot irske Cork i kvalifiseringen til europaligaen og gjorde jobben i den andre. Mål fra Besim Serbecic, Alexander Søderlung og Anders Trondsen sørget for 3-0 seier for trønderne og 5-0 sammenlagt.

  Europa League kvalifisering Cork City - Rosenborg
  Foto: Ryan Byrne / INPHO / NTB scanpix
 • Iuel står over 400 meter hekk i NM

  Det skriver Norges Friidrettsforbund i en pressemelding. Iuel har pådratt seg en rift i en hinne under foten, og siden skaden er i landingsfoten på hekk har hun blitt rådet til å ikke løpe 400 meter hekk. Hun håper likevel å kunne løpe 400 meter flatt i NM.

  Friidretts-EM: Amalie Iuel løper semifinale på 400 meter hekk
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Eiking vurderer å bryte Arctic Race

  Odd Christian Eiking fikk en smertefull åpning på Arctic Race. Nå spøker det for fortsettelsen i rittet. – Jeg hadde fryktelig vondt i sittesårene, sier Eiking til TV 2. Det er uklart om Eiking, som har slitt med sittesår i hele sommer, stiller til start på fredagens 2. etappe.

  Eiking
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live med NM-veka
NM-veka: Styrkeløft
NM-veka: Styrkeløft, kvinner
NM-veka: Rugby, menn
Sport i dag med NM-veka
NM-veka: Rugby, finale for kvinner