Hopp til innhold

Hallers svulstoperasjon var vellykket: – Mister noen måneder

Sébastien Haller har gjennomført en vellykket operasjon etter at han ble diagnostisert med en svulst i testiklene etter overgangen til Borussia Dortmund.

Det opplyser klubbens sportsdirektør Sebastian Kehl i en video med klubbens draktsponsor 1&1.

– Operasjonen gikk veldig, veldig bra og han er på bedringens vei. Han er utrolig positiv og sa også til laget: «Gjør jobben deres, gi alt. Sørg for at når jeg kommer tilbake er vi fortsatt med i tittelkampen». Og det er det gutta vil gjøre, sier Kehl.

Etter signeringen av Haller tippet flere tyske fotballkjennere Dortmund som en virkelig reell tittelkandidat, og med det ende Bayern Münchens tiårige dominans.

På en pressekonferanse onsdag sa Kehl at Haller kan være tilbake i spill om noen måneder.

– Videre behandling diskuteres nå, men jeg kan forutsi én ting: Sébastien vil helt klart miste noen måneder. (NTB)

 Sebastien Haller
Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP

Siste nytt

 • Ny renndirektør i FIS

  Michal Lamplot rykker opp og blir renndirektør for langrenn i Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS). Han tar over for Pierre Mignerey, opplyser FIS i en pressemelding.

  Mignerey gir seg i jobben etter tolv år og erstattes med sin assistent.

  Lamplot har hatt flere roller i FIS før han nå tar steget opp og blir renndirektør. Kommende sesong skal han konsentrere seg om det sportslige, mens Doris Kallen blir verdenscupkoordinator.

 • Meling forlenget kontrakten med Rennes

  Landslagsspiller Birger Meling har utvidet kontrakten sin i den franske toppklubben Rennes med to år. Han er bundet til klubben til 2026.

  Venstrebackens forlengelse opplyses om av Rennes på Twitter. Meling forlot norsk fotball sommeren 2020. Da gikk han til Nimes, og ett år senere ble han en del av Rennes.

  Rennes ligger på 8.-plass i Ligue 1. Lørdag venter Strasbourg på bortebane. Meling har startet fem av de åtte kampene Rennes har spilt denne sesongen.

  Som seniorspiller har Meling vært i Stabæk og Rosenborg. Han har også en fortid i Middlesbrough og Viking som junior.

  Birger Meling
  Foto: LOIC VENANCE / AFP
 • Strammer inn bruk av flomlys

  Det blir innført nye regler for flomlys i Eliteserien og Toppserien i fotball. Grepet blir gjort for å spare strøm i en tid der energi koster langt mer enn før. Det skjer på anmodning fra interesseorganisasjonene Norsk Toppfotball og Toppfotball Kvinner, skriver NTB.

  Framover blir det kun tillatt å ha på flomlys først 45 minutter før kampstart. I snitt har dagens praksis vært på halvannen time.

  – Dette vil bidra til å redusere energiforbruket umiddelbart, og klubbene vil redusere energikostnadene, sier Pål Breen i Norsk Toppfotball.

  Eliteserien
  Foto: Christoffer Andersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 64 klipp
Sport
Spiller nå
Kjønn og religion er ingen hindring 00:45
Neste