NRK Meny
Normal

Håkedal/Tørlen til semifinale

Sandvolleyballparet Nila Håkedal og Ingrid Tørlen fortsetter storspillet. Nå er jentene semifinaleklare i verdensserieturneringen i Polen.

Nila Håkedal (t.v.) og Ingrid Tørlen
Foto: Schrøder, Tor Erik / SCANPIX

Håkedal/Tørlen har fortsatt til gode å tape en kamp i årets turnering i Myslowice. Fredag imponerte de med 2-0-seier over det svenske paret Angelica Ljungqvist og Karin Lundqvist i kvartfinalen.

Billedgalleri: Håkedal/Tørlen under OL

- Vi er i semifinale. Det er helt fantastisk gøy. Nå er hele kroppen dau, så nå må vi komme oss til fysioterapeut, sa Ingrid Tørlen til NTB.

Åpnet forrykende

Kvartfinalen åpnet med et forrykende førstesett, der de norske jentene vant 21-14 i den polske høstvarmen. Annetsettet ble jevnere, med 21-19-seier.

- Det første settet var veldig bra, men mine krefter tok helt slutt i annet sett. Men vi halte oss i land, og det er jeg veldig glad for, sa Tørlen.

Spillefri lørdag

Lørdag får det norske paret litt tid til å hvile, mens de andre spiller sine kvartfinaler.

- Det gir også en gylden mulighet til å granske semifinalemotstanderen. Vi kan gå rundt å kikke på de lagene som er igjen, sa Tørlen.

Tidligere fredag slo det norske paret brasilianeren Maria Clara/Carol Etter å ha kommet under 0-1 i sett etter 17-21 vant det norske paret 21-19, 16-14.

Skulderskade

Et minus er at Nila Håkedal har pådratt seg en liten skade i skulderen.

- Nila spilte glimrende til tross for den vonde skulderen. Det er en slik skade som er litt forskjellig fra dag til dag. Vi må se hva som skjer videre, sa Ingrid Tørlen til NTB.

Forrige helg tok Håkedal/Tørlen annenplass i turneringen i Kristiansand.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM ryttersport: Dressurridning og sprangridning
EM Ryttersport
Ajax' pressekonferanse