Håkedal/Tørlen tapte kvarten

Nila Håkedal og Ingrid Tørlen røk ut i kvartfinalen i Blackpool.

Nila Håkedal
Foto: Sander Heggheim/NRK

Den norske duoen tapte 1-2 i sett i en meget jevnt oppgjør, og ga hjemmefavorittene Johns/Boulton god kamp til tross for at Håkedals skadeproblemer. Settsifrene ble 16-21, 21-19, 15-17.

- Vi spilte alternativt og hadde et helt annet spill enn hva vi pleier å ha. Jeg klarer ikke å slå hardt i angrep i det hele tatt, men denne turneringen viste at vi kan få til godt spill på andre måter også, sa Håkedal.

- Det var selvfølgelig bittert å bli slått ut i en så jevn kamp, men vi har hatt det veldig gøy og det var positivt for engelskmennene at de fikk et engelsk lag med videre, la Håkedal til.

De ferske engelske mesterne Lucy Boulton og Denise Johns er det første engelske laget noensinne som har spilt seg til semifinale på

Siste nytt

 • Juventus-toget dundrer videre

  Ingen ser ut til å kunne stoppe Juventus' parademarsj i Serie A. Douglas Costa, Emre Can og Daniele Rugani scoret målene da Torino-laget slo Chievo Verona og tok sin 18. seier for sesongen. Juventus topper tabellen ni poeng foran Napoli.

  Juve - Chievo 3-0
  Foto: Alessandro Di Marco / AP
 • Danmark sikret seier

  I kveldens siste kamp fra håndball-VM i Danmark og Tyskland vant vertsnasjon Danmark 26-20 over Egypt. Resultatet gjør at Danmark topper gruppe to med åtte poeng, to foran Norge og Sverige.

  Danmark - Egypt
  Foto: Henning Bagger / AP
 • Tobias Heintz tapte i Tyrkia-debut

  Tobias Heintz ble nylig solgt fra Sarpsborg 08 til tyrkiske Kasimpasa. 20-åringen fikk mandag sine første minutter på øverste nivå i tyrkisk fotball som innbytter i 0-1-tapet hjemme mot Rizespor. Kasimpasa lå allerede under da Heintz kom inn.

  Europa League: Sarpsborg 08-Besiktas (2-3)
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag