NRK Meny
Normal

Håkedal/Tørlen henger med

Sandvolleyballparet Nila Håkedal og Ingrid Tørlen hadde en god dag i verdensserieturneringen i Polen torsdag, og er sikret minst niendeplass.

Håkedal/Tørlen
Foto: Alf Ove / SCANPIX

To seirer av to mulige torsdag sørger for det. Først ble polske Katarzyna Urban/Joanna Wiatr feid av banen med 21-21, 21-10, før canadiske Marie-Andree Lessard/Annie Martin ble slått med 23-21, 21-18.

- Den første kampen var en kanonseier. Vi feide dem av banen. Canada-kampen ble en skikkelig slitekamp. De er veldig små, men de er vanskelig å spille mot, sa Nila Håkedal til NTB.

- Det ble mye løping og pesing, men nå er vi iallfall sikret niendeplass, sa Håkedal.

Det norske paret møter Ana Paula/Shelda fredag. Det brasilianske paret er seedet som nummer tre. Med seier der, vil Håkedal/Tørlen være sikret sjuendeplass.

- Vi har ikke så veldig god statistikk mot dem, vi tapte for dem i Stavanger i fjor blant annet. Men vi har ikke møtt dem så mange ganger, sa Håkedal.

Etter tap i første kamp ble det den lange taperveien for Håkedal og Tørlen gjennom turneringen.

Er litt sliten i skulderen, men ellers så føles det bra, sa Håkedal til NTB.

Kathrine Maaseide og Janne Kongshavn tapte sin kamp torsdag og endte på 17.-plass.

Siste nytt

 • Ylven helt i VIF-opphenting

  Vålerenga lå under 0-3 hjemme mot Frisk Asker etter ti minutter i søndagens lokaloppgjør, men snudde og vant 4-3. Martin Laumann Ylven ble matchvinner for VIF. Lillehammer slo Stjernen 4-3 borte og Lørenskog tapte 1-4 borte mot Storhamar.

  GET-Ligaen i hockey: Storhamar - Vålerenga
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Kane berget Tottenham-poeng

  Et selvmål ga Southampton ledelsen hjemme mot Tottenham i Premier League søndag, men Harry Kane berget 1-1 og ett poeng for Spurs. Kane har nå scoret ni mål på sine fem siste starter i serien, ifølge statistikktjenesten Opta.

 • Lorentzen til topps på 500 meter

  Håvard Lorentzen fikk en treg start på 500 meteren, men leverte en kanonrunde og vant 500-meteren i verdenscupen i Erfurt søndag. Lorentzen gikk på 34,85, og vant med 0,1 sekund på Jan Smeekens.

  – Det var deilig, sier Lorentzen til NRK.

  xz

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsrevyen
Sportsrevyen