Hopp til innhold

Hagen tapte terreng

Edvald Boasson Hagen maktet ikke å kjempe helt i toppen på torsdagens tempoetappe i Tour of Britain. Han endte på 16.-plass. Nederlandske Lars Boom vant og leder sammenlagt. Hagen er 19 sekunder bak, melder NTB.

Edvald Boasson Hagen
Foto: Claus Bonnerup / AP

Sportsnyheter

Supporterar barka saman i 1. divisjonskampen mellom Vålerenga og Start laurdag.

Går gjennom video etter supporterbråk: – Uakseptabel oppførsel

Det er førebels ikkje klart om slåstinga og blusskastinga i kampen mellom Start og Vålerenga vil få konsekvensar for supporterar.

Thomas Bach Sebastian Coe

Lordens olympiske dilemma

Han har gjort alt i sin makt for å hindre Russland i å delta i internasjonal sport. Nå kan det knuse hans drøm om å bli idrettens mektigste leder.

RBK-LSK

Kastet fiskekaker på banen: – Helt uakseptabelt

VAR-protestene i eliteseriekampen mellom Rosenborg og Lillestrøm på Lerkendal sendte spillerne i garderoben flere ganger. Til slutt valgte dommeren å avlyse kampen.

Siste nytt

 • Rune trakk seg fra generalprøven til OL – trøbler med skader

  Det danske tennisesset Holger Rune blir ikke å se i ATP-turneringen i kroatiske Umag denne uken

  Det melder turneringen på sin Facebook-side.

  Rune sliter med både en skade i håndleddet og i kneet. Den sistnevnte gjorde at han måtte trekke seg fra ATP-turneringen i Hamburg fredag.

  Mandag ble bilder av danskens venstre håndledd vurdert av tre leger.

  – Ingen kommer med like svar, men alle er enige om at håndleddet skal fikses og at det ikke må brukes. Spørsmålet er bare hvor lenge. Noen snakker om få uker, andre om fire-seks uker, og en mente operasjon måtte til, sa mor og manager Aneke Rune til Ritzau.

  Runes OL-deltakelse i Paris henger dermed i en tynn tråd. Allerede i helgen sa Runes mor at det ikke så lovende ut foran lekene. Først etter nye undersøkelser tirsdag blir en endelig avgjørelse tatt

  (NTB)

  Germany Tennis Hamburg
  Foto: Frank Molter / AP
 • Voldtektsdømt utøver holdes unna OL-landsbyen

  Den nederlandske sandvolleyballspiller Steven Van de Velde skal delta i OL i Paris, men han får ikke bo i OL-landsbyen eller ha kontakt med media.

  Det opplyser den nederlandske olympiske komiteen mandag.

  Tiltakene iverksettes for å dempe reaksjonene rundt han sin deltagelse i OL.

  I I 2016 ble han dømt for voldtekt av en 12 år gammel britisk jente. Nyheten om at han er OL-klar gikk verden rundt da det ble kjent i juni.

  Van de Velde ble dømt til fire år i fengsel, men fikk lov til å sone i hjemlandet, og ble løslatt etter 12 måneder.

  – Det er en forferdelig historie, og vi forstår at det er reaksjoner rundt hans deltakelse når det er såpass brutalt, sa Anders Mol til NRK.

  Norge møter Nederland i gruppespillet fredag 2. august.

  y_lj-gRWeYw
  Foto: AP
 • Serieligaen: Disse kan Brann og Tromsø møte i neste kvalifiseringsrunde

  Brann og Tromsø starter denne uken kvalifiseringen til serieligaen. Mandag fikk de vite hvilke motstandere som potensielt venter i neste runde.

  Trekningen av turneringens 3. kvalifiseringsrunde ble gjennomført mandag.

  Brann og Tromsø håper å ta seg dit, men da må henholdsvis Go Ahead Eagles (Nederland) og KuPS (Finland) slås ut. De første kampene spilles torsdag, og begge lagene fra Eliteserien åpner på bortebane.

  Ved suksess skal Brann opp mot islandske Valur eller skotske St. Mirren, mens TIL møter Kilmarnock (Skottland) eller Cercle Brugge (Belgia). Oppgjørene spilles 8. og 15. august.

  Etter disse kampene vil det være ett hinder igjen i kvalifiseringen.

  Kommende sesong blir det tradisjonelle gruppespillet erstattet med ligaspill i europacupene. Det vil si at kvalifiserte lag spiller enkeltkamper mot ulike motstandere hjemme og borte. En samlet tabell avgjør hvem som går til utslagsfasen.

  (NTB)

  YZqa-MW4gQY
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal