Haas trengte to dager

Tommy Haas måtte på banen igjen i dag. Nå vil han ha flomlys i Wimbledon.

Tommy Haas
Foto: TOBY MELVILLE / REUTERS

Tommy Haas - Marin Cilic 7-5, 7-5, 1-6, 6-7, 10-8

Les også:

Kampen mellom Tommy Haas og Marin Cilic måtte i går stoppes på stillingen 6-6 i det fjerde settet ettersom det ble for mørkt for å fortsette kampen.

Tommy Haas vant til slutt 10-8 i det femte settet som ble spilt i dag, men tyskeren vil helst unngå å utsette flere kamper:

- Jeg aner ikke hvorfor de ikke har flomlys her. Det burde de ha for å kunne avslutte kamper. Men det er kanskje noe de kan fikse i fremtiden. Jeg har aldri før måttet stoppe en kamp på stillingen 6-6 i det avgjørende settet. Det var tøft å spille i dag, men jeg er glad for å være videre, sier Tommy Haas.

SE VIDEO: Tommy Haas etter kampen

Video nsps_upload_2009_6_27_17_59_16_503.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Burde være tie-break i femte

Tommy Haas regnes av mange som en utfordrer til en finaleplass i årets Wimbledon, men han måtte slite hardt mot kroaten Cilic som er seedet som nummer elleve.

Kampen ble avbrutt fredag på stillingen 6-6 i det fjerde settet. Da spillere kom på banen igjen lørdag, var det Cilic som kom best i gang. Kroaten vant tie-breaket 7-5 og et femte og avgjørende sett måtte til.

Her fulgte spillerne hverandre som skygger og det ble ikke avgjort før Haas brøt serven og vant 10-8 i kampen som varte i fire og en halv time.

I wimbledon avgjøres det siste settet ikke i tie-break. Det kan føre til svært lange femtesett, og det vil Haas ha en slutt på.

- Jeg mener det burde vært som i US Open hvor det er tie-break i det femte settet. Når man allerde har spilt så mye tennis burde man ha et tie-break for å avgjøre kampen, sier Haas.

Siste nytt

 • Sju baklengs for Norge

  Finland banka Norge heile 7-0 i dagens kamp i den nordiske ishockeyturneringa. Periodesifra var 2-0, 1-0 og 4-0.

  I går tapte Norge 3-1 for Finland. Norge ligg sist etter fire tap for Sverige og Finland, og møter Danmark i to kampar neste helg.

  Lars Haugen
  Foto: DAVID W CERNY / Reuters
 • Sveriges stjernekeeper stiller i VM

  Sveriges keeperstjerne Henrik Lundqvist (37) har bestemt seg for å spille ishockey-VM i Slovakia, melder SVT.

  Lundqvist er tilgjengelig fordi New York Rangers ikke tok seg videre til sluttspillet i NHL.

  Norge møter Sverige 13. mai. Lundqvists tidligere lagkamerat Mats Zuccarello spiller ikke i VM.

  Henrik Lundqvist
  Foto: Adam Hunger / Reuters
 • Djokovic med sjokktap i Monte Carlo

  Tennisstjernen Novak Djokovic må se langt etter en tredje tittel i Monte Carlo Masters. Serberen tapte fredag 3-6, 6-4, 2-6 mot russeren Danijl Medvedev i kvartfinalen. Djokovic har vunnet de tre siste Grand Slam-turneringene, men slitt i Masters 1000-turneringene.

  Monaco Monte Carlo Tennis Masters
  Foto: Claude Paris / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal