Hopp til innhold

Haaland og Ødegaard blant Alan Shearers beste

Premier Leagues mestscorende spiller gjennom tidene, Alan Shearer, har tatt ut sitt sesongens lag for 2022/23-sesongen. Der er både Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard.

De to norske stjernene var fra før tatt ut på sesongens offisielle lag, og har også fått plass på Shearer sitt. Den gamle Blackburn- og Newcastle-spissen jobber nå som fotballekspert.

Om de to norske på laget, sier han:

– Ødegaard har vært kaptein på et Arsenal-lag som akkurat kom til kort i tittelkampen. Men han har vært så imponerende.

Og om toppscorer Haaland, skriver han:

– Hvordan kan Haaland ikke være på laget mitt? Antall mål han har scoret har vært skremmende. For en sesong han har hatt. Han har satt en helt ny standard.

Shearers lag i sin helhet: Nick Pope - Kieran Trippier, John Stones, William Saliba, Pervis Estupiñan - Rodri, Kevin De Bruyne, Martin Ødegaard, Marcus Rashford - Harry Kane, Erling Braut Haaland.

Shearer valgte også ut Eddie Howe som sesongens trener.

Ødegaard og Haaland
Foto: Dave Thompson / AP

Siste nytt

  • Irland slo tittelforsvareren i rugby-VM

    Verdensener Irland slo verdensmester Sør-Afrika 13-8 i lørdagens storkamp i VM i rugby union.

    Mack Hansen ble første spiller som greide å score et try mot Sør-Afrika i turneringen.

    – Dette var som en Grand Slam på steroider. Det føltes som det var 800.000 mennesker på tribunene, sa Hansen til ITV etter kampen.

    Cheslin Kolbe svarte med et try for «Springboks» tidlig i 2. omgang. Sør-Afrika ledet store deler av kampen, men måtte betale for dårlige spark.

    Manie Libbok tar seg vanligvis av dem, men han har slitt med presisjonen i VM. Scrumhalf Faf de Klerk har overtatt noen av sparkene, men de to misset til sammen fire av fem spark i lørdagens kamp, og det kostet 11 poeng.

    Et spark fra Jonathan Sexton midtveis i 2. omgang sendte Irland foran for godt. Da Jack Crowley sparket en ny trepoenger tre minutter før slutt, trengte Sør-Afrika et try for å utligne og få sjansen til å sparke vinnerpoengene.

    Sør-Afrika kom ikke nærmere enn ti meter fra Irlands mållinje, og for første gang kunne irene juble for seier over Sør-Afrika i en VM-kamp. Irland har nå vunnet 16 landskamper på rad. (NTB)

    sbhrBcWqYlM
    Foto: AP
  • Ellevilt volleymål reddet Manchester United

    En perlescoring av Bruno Fernandes sikret seieren for Manchester United i en slitekamp mot Burnley lørdag kveld.

    Midtstopper Johnny Evans, som fikk tillit fra start, lempet ballen presist i bakrom, hvor purtugiseren feide ballen i lengste hjørne på hel volley.

    Burnley var langt ifra ufarlige på eget gress. De tvang André Onana ut i full strekk og hadde et skudd i stolpen, men det ble bare nesten for Vincent Kompanys menn.

    Sander Berge kom innpå for hjemmelaget, men også hans heading etter en corner, snek seg like over.

    Dette var en sårt etterlengtet seier for Erik ten Hag og Manchester United, som sto med to seire og tre tap på de fem første kampene i serien før i kveld.

    Med tre poeng klatret de til 8. plass på tabellen. Burnley er helt sist med ett poeng på fem kamper.

    i2JUrg8VMMg
    Foto: Reuters
  • Ellevill europeisk opphenting i Solheim Cup

    Europa har stått for en fantastisk opphenting i Solheim Cup i golf og sørget for at det står 8-8 før søndagens singlekamper.

    Lagkaptein Suzann Pettersen så amerikanerne vinne alle fire foursomekamper mot hennes lag fredag, men siden den fryktelige starten har «Tutta» kunne juble for åtte europeiske poeng av tolv mulige i parspillet.

    – Jeg har ikke ord for å beskrive hvor stolt jeg er av dem, men vi må ikke glemme at dette ikke er over. Det er 12 poeng å spille om i morgen, sa den norske lagkapteinen til Sky Sports.

    – Vi har stått for litt av et comeback, og nå er det uavgjort. Vi får bare legge inn femtegiret og fortsette. (NTB)

    7KBT5RKA0vo
    Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsvideoer
Spiller nå
Insekts-«buzz» i Formel 1 00:46
Neste