Haaland mister Norges skjebnekamper

Dortmund-trener Marco Rose meddelte på dagens pressekonferanse at Erling Braut Haaland er skadet og blir ute i flere uker.

Nå ryker også Norges skjebnekamper mot Latvia 13. november og Nederland 16. november.

Haaland er uaktuell for neste landslagssamling, opplyser landslagslege Ola Sand til NTB.

– Haaland kommer ikke til å spille og blir ute noen uker med en skade i hoften, opplyste Marco Rose.

– Han er naturligvis nedfor. Han var veldig glad for å være tilbake og følgte seg veldig bra etter Mainz-kampen.

Haaland selv har lagt ut denne meldingen på twitter:

– På tide å fokusere på å bli bedre. Jeg kommer tilbake når jeg er sterkere.

Haaland var akkurat tilbake fra skade sist helg og scoret to mål da Dortmund vant 3-1 over Mainz. Tirsdag ble han og Dortmund nedsablet av Ajax med 0-4 i mesterligaen.

I27V2Xg0ah8
Foto: INA FASSBENDER / AFP

Siste nytt

 • Cavendish overfalt og ranet

  Den britiske sykkelstjernen Mark Cavendish (36) fikk nylig en dramatisk natt da fire maskerte menn tok seg inn i huset hans og truet til seg flere gjenstander.

  Cavendish deler historien på Instagram. Det var natt til 27. november at innbruddet skjedde mens han og familien sov. Deretter ble han, kona og barna deres truet med kniv.

  Ifølge briten ble han selv angrepet på voldelig vis. To klokker var blant det gjerningsmennene stjal med seg. Cavendish forteller at de hadde stor affeksjonsverdi.

  «Mye, mye verre var det å bli frarøvet den følelsen av trygghet, sikkerhet, privatliv og verdighet som alle familier, også min egen, har rett til å ha i sitt eget hjem», skriver 36-åringen, ifølge NTB.

  Mark Cavendish
  Foto: BENOIT TESSIER / Reuters
 • Finalene flyttes til Nadderud

  Årets NM-finaler i håndball er blitt flyttet fra Oslo Spektrum til Nadderud Arena, på grunn av de smitteverntiltakene som ble lagt frem tirsdag.

  – Det er et utfall verken vi eller klubbene ønsket oss, men med de nye retningslinjene må vi ta dette grepet. Vi flytter kampene fra Oslo Spektrum av økonomiske og arrangementsmessige hensyn, sier arrangementssjef i NHF, Kia Haftorn Otnes.

  Vipers Kristiansand møter i Molde i kvinnenes NM-finale, mens kampen om NM-gullet i herreklassen står mellom Elverum og ØIF Arendal, melder NTB.

  NM-finale, Vipers
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Glimt-spelar blei nekta innreise

  Bodø/Glimt-spissen Victor Boniface er stranda på flyplassen i Zaporizjzja fordi han mangla dokument som krevst for å komme inn i Ukraina, melder AN.

  Glimt spelar europacupkamp borte mot Zorja Luhansk torsdag. Der kan dei måtte klare seg utan Boniface, som blei stoppa i passkontrollen på flyplassen tysdag kveld.

  Årsaka er at klubben ikkje har sørga for å ha med seg dei rette dokumenta for å få sin nigerianske spiss inn til Ukraina.

  Eliteserien fotball 2020, Kristiansund - Bodø/Glimt (2-3).
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal