Haaland med størst verdiøkning

Erling Braut Haaland har hatt størst verdiøkning og rangeres som verdens nest mest verdifulle fotballspiller av revisjonsgiganten KPMG.

Tirsdag publiserte KPMG sin ferske indeks for spillerverdier i verdensfotballen, og der får den norske Borussia Dortmund-stjernen et markant løft.

Haalands nåværende markedsverdi settes til 130,8 millioner euro, som tilsvarer 1,3 milliarder kroner etter dagens kurs. Det er en økning på 210 millioner kroner siden februar.

Paris Saint-Germain-stjernen Kylian Mbappé troner fortsatt klart øverst med en markedsverdi på 1,89 milliarder kroner. Haaland slår seg inn i topp ti og er nummer to, 35 millioner kroner foran Tottenham-spissen Harry Kane.

Marcus Rashford (Manchester United), Raheem Sterling (Manchester City) og Neymar (PSG) følger på de neste plassene. (NTB)

Haaland-jubel
Foto: RONNY HARTMANN / Reuters

Siste nytt

 • Nygaard vant langløpet på Toten

  Etter 50 kilometer på rulleski var det Andreas Nygaard som gikk først i mål. 30-åringen satte inn en skikkelig sluttspurt på oppløpet, og henviste dermed Martin Løwstrøm Lyenget til andreplass.

  – Det var veldig overraskende egentlig. Jeg har et fly som går litt før fem, så jeg så jeg hadde litt dårlig tid. Så jeg måtte bare være med og kjøre på. sa en Nygaard i godt humør like etter målgang.

  – Det er alltid artig å avgjøre det på oppløpet.

  Bak Nygaard og Nyenget kom Johan Hoel på tredjeplass. Sjur Røthe endte på 14. plass.

  Åpningsrenn Beitostølen 15 km menn
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Ingebrigtsens overmann ute av OL

  Nå er der klart at verdens beste 1500-meterløper, Timothy Cheruiyot, ikke blir å se i Tokyo-OL. Jakob Ingebrigtsen har møtt Cheruiyot elleve ganger og blitt slått samtlige elleve.

  Det kenyanske friidrettsforbundet publiserte lørdag listen over utøvere som skal til Tokyo, og der var ikke verdensmesteren å finne.

  Cheruiyot ble nummer fire i det kenyanske uttaket lørdag, og ingen nasjoner har med flere enn tre utøvere. Dermed er det de tre beste fra dagens konkurranse som reiser til OL.

  Friidrett
  Foto: Christine Olsson/tt / NTB
 • Nouri ferdig i Vålerenga

  Amin Nouri har terminert kontrakten med Vålerenga, opplyser spilleren selv til Nettavisen. Nouri forteller til avisen at han i samtaler med klubben kom frem til at det var beste løsning for begge parter, da han ønsker mer spilletid. Kontrakten løp fram til 31. desember 2021 og Nouri har ikke fått noen minutter for Vålerenga i Eliteserien i år.

  Eliteserien fotball 2019: Odd - Vålerenga (1-1).
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal