Hopp til innhold

Haaland med 10 på eksklusiv børs

Erling Braut Haalands målshow mot Manchester United gav han 10 på børsen hos franske L'Equipe. Det er det ikkje mange som kan skilte med.

Manchester City-spissen skåra tre mål, det tredje strake hat-tricket på heimebane, og assisterte to mål i 6-3-sigeren.

I den franske avisa L'Equipe er det ikkje kvardagskost å dele ut tiarar på børsen. Det har berre skjedd med 13 spelarar. Blant dei er Kylian Mbappé, Lionel Messi (to gonger) og Robert Lewandowski.

Avisa beskriv Haaland som «meir og meir komplett» i omtala si.

Haaland står med 14 mål i Premier League og tre i Champions League. Onsdag ventar FC København på heimebane i Meisterligaen.

Erling Braut Haaland viser frem tre fingre etter hat tricket mot Manchester United.
Foto: PHIL NOBLE / Reuters

Sportsnyheter

Her koker det over for Lukaku - Martinez gir seg etter belgisk sjokkexit

De er rangert som nummer to på Fifa-rankingen, men Belgia røk på hodet ut av gruppe F. Da sjokkexiten var et faktum, rant det over for stjernespissen Romelu Lukaku.

Siste nytt

 • Kombinert: Westvold Hansen i klar ledelse etter hoppdelen

  Gyda Westvold Hansen var lengst i hoppingen og går ut 12 sekunder foran italienske Annika Sieff i langrennet senere i kvinnenes verdenscuppremiere i kombinert.

  Gyda Westvold Hansen valgte å hoppe fra en avsats lavere fart enn konkurrentene og smalt til med 101 meter og fikk 134,3 poeng.

  – Det var et meget bra skihopp. Da jeg slapp bommen, hang jeg igjen med hælen så jeg måtte omstille meg og bare tråkke til. Kanskje jeg skal begynne med det, sa Westvold Hansen til TV 2.

  Ida Marie Hagen landet på 85 meter, og med 102,7 poeng er hun nest best av de norske, men er 2.06 minutter bak på en 10.-plass.

  Slik gikk det med de andre norske kvinnene:

  20) Marte Leinan Lund (76,5 meter) – 3.30 bak, 22) Mille Marie Hagen (76) – 3.38, 26) Thea Øihaugen (71,5) – 4.11.

  Langrennet på 5 kilometer går senere fredag.

  (©NTB)

  Gyda
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • VM-kommentator fikk sparken i pausen

  En tyrkisk fotballkommentator fikk sparken i pausen i VM-kampen mellom Canada og Marokko. Kommentatoren, Alper Bakircigil, kommenterte den første omgangen, men ble deretter erstattet etter pause.

  Årsaken var at Bakircigil nevnte navnet til Hakan Sukur. Dne tidligere landslagsspilleren rømte fra Tyrkia etter å ha blitt anklaget for å være involvert i kuppforsøket mot president Tayyip Erdogan i 2016. Han er nå bosatt i USA og er persona non grata – «uønsket person» – i hjemlandet.

  Bakircigil opplyste selv på Twitter etter kampen at han fikk sparken.

  WCup Canada Morocco Soccer
  Foto: Pavel Golovkin / AP
 • Syk Klæbo står over verdenscuprenn

  Johannes Høsflot Klæbo står over verdenscuprennet på Lillehammer fredag. Det opplyser Norges Skiforbund.

  – Johannes Høsflot Klæbo våknet med litt murring i halsen i dag, men med negativ covidtest. Han står derfor over dagens skirenn, og planen er å stille i morgen og søndag. Klæbo erstattes fredag av Henrik Dønnestad, Gulset IF, står det i pressemeldingen fra forbundet.

  Klæbo er ubeseiret så langt denne sesongen, etter å ha vunnet alt i både den nasjonale langrennsåpningen og verdenscupstarten i finske Ruka.

  Verdenscup i nordiske grener i Ruka
  Foto: Terje Pedersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Er Ola Lunde og fotball den perfekte kombinasjonen? 00:51
Neste