Gutarovitsj vant i Polen rundt

Hviterusseren Jevgenij Gutarovitsj vant den 1. etappen av etapperittet Polen rundt søndag. Ingen av de norske rytterne var blant de 25 beste.

Etappen var på 226 kilometer og gikk fra Gdansk til Bydgoszcz. Gutarovitsj, som sykler for det franske Ag2r-laget, slo russeren Roman Malkin i spurten. Italienske Manuele Mori ble nummer tre.

Edvald Boasson Hagen, Thor Hushovd, Lars Petter Nordhaug og Vegard Breen deltar.

Siste nytt

 • Til finale i Brasil

  Anders Mol og Christian Sørum er klare for finale i sandvolleyballturneringen i Brasil. I semifinalen slo de polske Piotr Kantor og Bartosz Losiak i tre sett. I søndagens finale blir det polsk eller nederlandsk motstand for de norske gutta.

  Mol og Sørum
  Foto: Peter Schneider / AP
 • Vipers-siger etter ekstraomgangar

  Vipers tok første stikk i sluttspelfinalen mot Storhamar. Men det måtte ekstraomgangar til i den dramatiske kampen som til slutt enda 42–40 til Vipers. Dermed har laget sikra seg eit godt utgangspunkt før returoppgjeret på Hamar tysdag.

  Sluttspillet Eliteserien Kvinner.
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • City overlegne – vart historiske

  Manchester City vart som venta eit nummer for store og utklassa Watford 6–0 i finalen i FA-cupen. Laget tok dermed sin tredje tittel denne sesongen, og er det første laget i England som har klart dette på ein sesong. Raheem Sterling stod for tre av måla. Braksigeren er tangering av finalerekorden frå 1903, då Bury slo Derby.

  FA Cup Final - Manchester City v Watford
  Foto: John Sibley / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal