Gullkampen tilspisser seg i Spania

Målene uteble da Atlético Madrid beholdt tabelltoppen etter 0-0 borte mot tittelrival Barcelona. Nå har Real Madrid alt i egne hender, for de regjerende mesterne vil være sikret nok en La Liga-tittel om de vinner alle sine fire siste kamper.

Barcelona ville overtatt serieledelsen og med hjemmeseier på Camp Nou, men nå er de avhengig av at konkurrentene avgir poeng i innspurten. Atlético har 77 poeng mot Barcelonas 75, mens Real Madrid står på 74 med én kamp mindre spilt.

Spain Soccer La Liga. Lionel Messi.
Foto: Joan Monfort / AP

Sportsnyheter

YcTkcXtlRJc

Reagerer på Portugals taktiske tabbe i EM-drama: – Surrealistisk

Gruppe F ble på forhånd dømt til å være «dødens gruppe» i EM. Onsdag kveld fikk vi med all tydelighet demonstrert hvorfor.

Tyskland-helten feiret med hjertetegn foran Ungarn-tilskuerne

Leon Goretzka har ofte uttrykt støtte til LHBT-samfunnet. Da han sendte Tyskland videre og Ungarn hjem, viste han hjertetegnet til det ungarske publikummet.

Siste nytt

 • Svenske friidrettsutøvere i ulykke

  Michaela Meijer, Yannick Tregaro og Gustaf Hultgren ble alle skadet da minibussen de satt i kolliderte med en lastebil tirsdag kveld, melder TV2.

  De svenske friidrettsprofilene var på vei hjem fra en konkurranse i byen Karlstad da ulykken skjedde.

  Den voldsomme kollisjonen førte til at minibussen som de tre satt i, veltet. Alle tre ble fraktet til sykehus med ambulanse etter ulykken.

  Det var stavhopp-treneren Gustaf Hultgren som ble hardest skadet. Trener Yannick Tregaro og stavhopper Michaela Meijer slapp fra ulykken med lettere skader.

 • Friidrettsstjerne legger opp

  Den jamaicanske sprintstjernen Veronica Campbell Brown har klart noen ingen annen friidrettsutøver kan vise til. Nå er karrieren over.

  39-åringen offentliggjorde onsdag på sin Instagram-konto at hun legger opp. Beskjeden kom dagen før Campbell Brown skulle stilt til start i den jamaicanske friidrettsmesterskapet.

  «Når jeg nå tar av meg piggskoene uten planer om å ta dem på igjen, gir denne jenta fra Clarks Town seg glad og fornøyd over et godt løp», het i uttalelsen fra veteranen.

  Veronica CAMPBELL-BROWN
  Foto: Jussi Nukari / NTB
 • Får ikke reise til Skottland

  Det blir magert med svenske fotballtilhengere når de blågule møter Ukraina i åttedelsfinale i fotball-EM i Glasgow tirsdag.

  Strenge karanteneregler i Storbritannia innebærer at ingen av de svenske tilhengerne som var i Russland onsdag, får reise til Skottland neste uke. Det er nå ti dagers karantene ved innreise til Storbritannia.

  Det betyr at bare svensker som allerede er i Skottland, kan overvære tirsdagens kamp.

  Svenske supportere
  Foto: Maxim Shemetov / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal