NRK Meny

Gulliksen går for semifinale

Geir Gulliksen og hesten «Edesa S Banjan» ble i går kvalifisert til dagens sprangkonkurranse med et nødskrik, og ligger på 50. plass. De 30 beste etter dagens runde, som er den tredje i konkurransen, går videre til semifinale lørdag. Offensive Gulliksen satser mot den, selv om han ligger helt sist av de som rir i dag.

- Det kan ikke bli dårligere enn nå, men jeg vil uansett prøve å bli blant de 30 beste og gå videre. Det kan absolutt være mulig, sier han til NRK.

Gulliksen var i semifinalen i 2006 og 2010, og har mye rutine på dette nivået. Nå håper han hesten orker nok en kraftanstrengelse på den krevende banen.

– Jeg kjenner hesten har litt mindre energi, men det er vel bare å forvente litt uti mesterskapet, sier han.

Geir Gulliksen
Foto: Åserud, Lise / Scanpix

Siste nytt

 • – Emery blir ny Arsenal-trener

  Tidligere PSG-trener Unai Emery kommer til å bli presentert som ny Arsenal-trener, skriver blant andre BBC. Mikel Arteta har vært favoritt til å erstatte Arsène Wenger, men nå skal Arsenal ha ombestemt seg i siste liten. Emery kan bli vist frem som klubbens nye trener innen uken er omme, skriver BBC.

  FBL-FRA-LIGUE1-CAEN-PSG
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP
 • Børufsen ordnet kjærkommen seier

  Start gikk aggressivt ut og fikk raskt uttelling mot Bodø/Glimt. Espen Børufsens tidlige scoring holdt til 1-0-seier i lagets første kamp uten Mark Dempsey, som fikk sparken som Start-trener tidligere i uken.

 • Tromsø snudde VIF-trenden

  Tromsø har slitt mot Vålerenga siden 2012, men søndag klaffet det endelig for «gutan». Simo Valakaris mannskap banket VIF med 3-0 på Alfheim. Antonsen, Wangberg og Berntsen skåret målele for Tromsø.

Sendeplan

Kl. Program Kanal