Hopp til innhold

Grøvdal usikker før 5000-meterfinalen

Karoline Bjerkeli Grøvdal sliter med ryggsmerter, og er usikker før EM-finalen på 5000 meter torsdag. Landslagslege Ove Talsnes kunne tirsdag opplyse om at hun er i bedring, men at det fremdeles er svært usikkert om hun stiller til start.

– Vi skal gjøre en test i morgen med tanke på om hun er i stand til å løpe, for det har hun ikke fått gjort de siste tre dagene, sier Talsnes.

– Hun er under behandling flere ganger daglig, og vi synes det er bra fremgang. Hun er veldig usikker på om hun kommer til start.

Grøvdal har allerede stått over 10.000 og 1500 meter på grunn av de samme ryggproblemene. Talsnes forteller at hun har slitt med ryggen de siste par ukene.

Verdensmesterskapet i friidrett 2022
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Sportsnyheter

Nyland

Får huden full etter Norge-tap: – Rett og slett fryktelig

Norge gikk på en smell i bortekampen mot Slovenia lørdag kveld. Nå får den klubbløse målvakten Ørjan Nyland kritikk for måten det avgjørende målet kom på.

OUbjR6991T8

Vipers har aldri fått ein betre start i meisterligaen

Vipers Kristiansand fossar vidare i meisterligaen. Slo dansk motstand enkelt på heimebane.

Siste nytt

  • Carlsen leier finalen

    Magnus Carlsen leier finalen i årets sjuande Champions Chess Tour-turnering etter 2,5-0,5-seier over indiske Arjun Erigaisi laurdag.

    Nordmannen treng med det «berre» uavgjort over fire parti søndag for å ta sin fjerde seier totalt og sin andre strake i årets Champions Chess Tour. Carlsen vann også turneringa i Miami i august.

    Aldri har ein motstandar greidd å komme tilbake og vinne over Carlsen etter å ha hamna under 0–2 i Champions Chess-samanheng.

    Erigaisi må vinne søndag for å ta kampen til lynsjakk og eventuelt armageddon i jakta på å stoppe den seiersvane nordmannen.

  • Avaldsnes tapte på overtid

    Med ei scoring tre minutt på overtid slo Lyn Avaldsnes 2-1 i Toppseriens kvalik-sluttspel.

    Jenny Røsholm Olsen gav Lyn leiinga etter 33 minutt, men Kaja Olsen utlikna like etter pause.

    Det såg ut til å gå mot eit sterkt og kjærkome poeng for Avaldsnes heilt til Cathionka Tandberg sette inn Lyns sigersmål på overtid.

    John Arne Riises Avaldsnes er dermed på delt sisteplass med eitt poeng på tre kampar, og er i fare for å rykke ned til 1. divisjon.

    Toppserien fotball 2022: Avaldsnes - LSK Kvinner (0-2)
    Foto: Jan Kåre Ness / NTB
  • Toppkamp: Haug scora, Haavi assisterte

    Sophie Roman Haug scoret da Roma slo Fiorentina 2-1 i toppkampen i italiensk kvinnefotball lørdag.

    Fiorentina hadde ikke avgitt poeng i sesongens tre første kamper. Roma sto på sin side med seks poeng, men overtok tabelltoppen med lørdagens sterke triumf.

    Det var riktignok Fiorentina som tok ledelsen i kampen etter 24 minutters spill. Midtbanespiller Michela Catena scoret for annen gang denne sesongen da hun satte inn ledermålet.

    Deretter inntok Roman Haug hovedrollen. Åtte minutter var spilt i annen omgang da Haug styrte ballen ned i nærmeste hjørne med hodet.

    Kun fem minutter etter scoringen ble 23-åringen byttet ut som del av et dobbeltbytte. Inn kom Emilie Haavi.

    Kvarteret før full tid var det Haavis tur til å få en avgjørende involvering. Det endte i en målgivende pasning til Roma-spissen Valentina Giacinti.

    Sophie Roman Haug
    Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 62 klipp
Sport
Spiller nå
Haaland om anklagene mot City-eierne: – Drøye ord 01:20
Neste