Gro har ikke sett på

Gro Hammerseng har ikke sett på sine tidligere landslagsvenninner i håndball-VM.

Gro Hammerseng
Foto: Erik Johansen / Scanpix

Det tidligere norske landslagskapteinen takket nei til spill i VM for å for orden på en skadeplaget kropp og å konsentrere seg om klubben sin Midtjylland. I Danmark har hun heller ikke kunnet se Norge spille.

Les: Hammerseng dropper VM

- Jeg har mistet TV 2 så jeg har ikke sett noe som helst, sier Gro Hammerseng i en SMS til NRK.

Hun innrømmer samtidig at det samtidig ikke har vært noe stort savn å kunne følge det norske lagets vei mot semifinalen.

- Helt ærlig har jeg hatt det helt fint med å bare følge med på resultatene, sier hun videre.

Hammersengs klubb har i det siste hatt besøk av de Larvik-spillerne som ikke er i Kina, og dermed har Gjøvik-jenta fått sjanse til å diskutere sin framtid med ledere i Larvik. Hun sier likevel at hun ikke har bestemt seg for hun skal spille neste sesong, men at det nå trolig står mellom Midtjylland, Larvik og moderklubben Gjøvik/Vardal.

Les: Hammerseng og Nyberg vurderer norske lag

Les: Hammerseng dropper VM

Siste nytt

 • Crystal Palace-spiss i isolasjon

  Crystal Palace sin viktigste offensive-spiller, Wilfried Zaha, er utilgjengelig til mandagens kamp mot Burnley.

  Spissen er plassert i isolasjon etter å ha avgitt en positiv test på koronaviruset. Det bekreftet manager Roy Hodgson i forkant av kampstart.

  – Han har dessverre testet positivt på koronaviruset, så han er i isolasjon og venter på svaret på den neste testen, sa trenerveteranen.

  Zaha står med scoringer i ligaen så langt denne sesongen. (NTB)

   Luke Ayling og Wilfried Zaha
  Foto: Matthew Childs / AP
 • Storbritannia åpner for tilskuere

  Opp til 4000 tilskuere kan få plass på britiske idrettsarenaer fra 2. desember, opplyste statsminister Boris Johnson om mandag, ifølge Sky Sports.

  Hvor mange som får tilgang til å følge idrett fra tribuneplass er avhengig av smittetrykket i det aktuelle området der idrettsarrangementet finner sted. Der smitten er lav, kan så mange som 4.000 personer bli sluppet inn.

  Dermed kan tilskuere snart bli å se på kamper i blant annet Premier League igjen.

  Pappfigurer av Brighton-supportere
  Foto: Glyn Kirk / AP
 • Vil ha skiskyting i Holmenkollen

  Verdenscupen i skiskyting i Holmenkollen går på de planlagte datoene 18.-21. mars og avslutter dermed den kommende sesongen.

  Samtidig er det klart at tsjekkiske Nove Mesto overtar verdenscuphelgen i Beijing som skulle vært et slags prøve-OL foran lekene i den kinesiske hovedstaden i 2022.

  Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU) har nå spikret kalenderen for siste tredel av sesongen, mens de to første tredelene var klare fra før. Verdenscupåpningen skjer i finske Kontiolahti kommende helg.

  (NTB)

  Johannes Thingnes Bø og Vetle Sjaastad Christiansen
  Foto: Berit Roald / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal