Gresk fotball 2015/2016

 • Omar til finalen på walk-over

  Omar Elabdellaoui og hans lagkamerater i Olympiakos tok seg onsdag til finale i den greske cupen uten å sparke en ball. PAOK boikottet nemlig returkampen i semifinalen.

  Omar Elabdellaoui
  Foto: ALKIS KONSTANTINIDIS / Reuters
 • Gresk cup avlyst etter skandale

  Årets greske fotballcup kanselleres av landets regjering. Bakgrunnen er bråket i semifinalekampen mellom PAOK og Olympiakos onsdag.

  Idrettsminister Stavros Kontonis anbefalte å stoppe all fotball i landet, men det fikk han ikke støtte for. Nå blir det ikke noe mer cupfotball denne sesongen.

  PAOK-supporterne stormet banen samtidig som både bluss og røykbomber ble avfyrt på tribunen. Dette skjedde da laget ikke fikk straffe på stillingen 1-2 like før slutt.

  – Lidenskap er godt, men galskap er ikke bra. I dag var det total galskap. Glad ingen ble skadet, skriver norske Omar Elabdellaoui på Instagram. Han er skadet i ankelen og spilte ikke kampen.

  Laster Twitter-innhold
 • Elabdellaoui ble ligamester

  Olympiakos og Omar Elabdellaoui sikret seg ligatittelen i gresk fotball seks runder før slutt. Seriemesterskapet ble sikret med 3-0-seier over Veria på hjemmebane søndag. Med 67 poeng har den greske klubben 21 poeng ned til nærmeste rival AEK. Klubben står med 22 seire, en uavgjort og kun ett tap etter 24 kamper.

  Omar
  Foto: ALKIS KONSTANTINIDIS / Reuters
 • Elabdellaoui matchvinner

  Omar Elabdellaoui ble matchvinner da Olympiakos vant 1-0 over PAOK i gresk 1. divisjon fotball søndag.

  Den norske landslagsbacken scoret allerede i kampens 8. minutt, og flere mål ble det ikke. Dermed var seier nummer 20 i boks for Olympiakos, i den 21. seriekampen.

  Omar Elabdellaoui
  Foto: ALKIS KONSTANTINIDIS / Reuters
 • Elabdellaoui blir i Olympiakos

  Omar Elabdellaouis agent Jim Solbakken forteller til BBC at det ikke blir noen overgang til Manchester United mandag kveld. – Vi får se hva som skjer til sommeren, sier Solbakken, som avslører at Elabdellaoui ønsker å vende tilbake til balløya. Spilleren har selv publisert bilder fra da han fikk en plass på årets lag i Hellas mandag kveld.

  Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Crystal Palace-spiss i isolasjon

  Crystal Palace sin viktigste offensive-spiller, Wilfried Zaha, er utilgjengelig til mandagens kamp mot Burnley.

  Spissen er plassert i isolasjon etter å ha avgitt en positiv test på koronaviruset. Det bekreftet manager Roy Hodgson i forkant av kampstart.

  – Han har dessverre testet positivt på koronaviruset, så han er i isolasjon og venter på svaret på den neste testen, sa trenerveteranen.

  Zaha står med scoringer i ligaen så langt denne sesongen. (NTB)

   Luke Ayling og Wilfried Zaha
  Foto: Matthew Childs / AP
 • Storbritannia åpner for tilskuere

  Opp til 4000 tilskuere kan få plass på britiske idrettsarenaer fra 2. desember, opplyste statsminister Boris Johnson om mandag, ifølge Sky Sports.

  Hvor mange som får tilgang til å følge idrett fra tribuneplass er avhengig av smittetrykket i det aktuelle området der idrettsarrangementet finner sted. Der smitten er lav, kan så mange som 4.000 personer bli sluppet inn.

  Dermed kan tilskuere snart bli å se på kamper i blant annet Premier League igjen.

  Pappfigurer av Brighton-supportere
  Foto: Glyn Kirk / AP
 • Vil ha skiskyting i Holmenkollen

  Verdenscupen i skiskyting i Holmenkollen går på de planlagte datoene 18.-21. mars og avslutter dermed den kommende sesongen.

  Samtidig er det klart at tsjekkiske Nove Mesto overtar verdenscuphelgen i Beijing som skulle vært et slags prøve-OL foran lekene i den kinesiske hovedstaden i 2022.

  Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU) har nå spikret kalenderen for siste tredel av sesongen, mens de to første tredelene var klare fra før. Verdenscupåpningen skjer i finske Kontiolahti kommende helg.

  (NTB)

  Johannes Thingnes Bø og Vetle Sjaastad Christiansen
  Foto: Berit Roald / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal