Gratis konsert hvis Norge vinner

Gruppa Billy Talent lover gratiskonsert i Norge - hvis Norge slår Canada i ishockey i OL.

Billy Talent på Norwegian Wood.
Foto: Arne Kristian Gansmo / NRK

Gruppa spilte på Sentrum Scene i Oslo onsdag. De er alle store ishockey-fans, og ser fram til OL, der de har store forhåpninger om kanadisk suksess. Og Canadas første motstander er nettopp Norge.

Fra scenen begynte de derfor å snakke om ishockey, og de er såpass sikre på kanadisk suksess mot Norge at de foran den fullsatte salen lovet å komme tilbake og spille - gratis - hvis Norge slår Canada 16. februar.

- Vi sa det, og vi skal stå for det, bekreftet bandmedlemmene etterpå.

Siste nytt

 • X Games-sølv til Røiseland

  – Jeg har rett og slett ikke ord. Jeg er helt skjelven og målløs egentlig, sier Røiseland i en pressemelding etter at han lørdag kveld tok sølv i slopestyle i X Games.

  Det er hans beste prestasjon i X Games noensinne.

  – Det har sikkert ikke gått helt opp for meg enda, men dette er helt rått. Slopestyle-løypa er kanskje den mest krevende og heavy jeg noen gang har kjørt i. Man er helt utslitt etter et run, legger han til.

  Canadiske Darcy Sharpe vant.

  Mons Røisland klinte til i X Games Aspen og vant sølv i snøbrett slopestyle.
 • Historisk EM-bronse til Noreg

  Dei norske handballherrene gjekk på eit knapt tap mot Kroatia i semifinalen i handball-EM, men viste at dei verkeleg ville vinne medalje og vann 20-28 mot Slovenia i bronsefinalen. Det er Noregs første EM-medalje.

  Torbjørn Bergerud stod ein strålande kamp i mål. Magnus Jøndal spelte også ein god kamp, fekk sju mål og vart kåra til banens beste.

  LtdTpYTk0Ug
  Foto: Anders Wiklund
 • Barcelona tapte

  Barcelona tapte 2-0 for Valencia i La Liga, og gjekk på sitt første ligatap sidan 2. november. Eit sjølvmål og ei scoring av Maxi Gomez senka serieleiaren.

  Det betyr at Real Madrid kan gå til topps på tabellen om dei tek poeng mot Valladolid søndag.

  Valencia scorar mot Barcelona
  Foto: Alberto Saiz / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal