Hopp til innhold

Granerud tok sin fjerde strake verdenscupseier - Tande på pallen

Halvor Egner Granerud smalt til igjen og dominerte i hopprennet i Willingen. Nordmannen vant suverent, og sikret dermed sin fjerde verdenscupseier på rad.

Til slutt var han hele 20,7 poeng foran Ryoyu Kobayashi på plassen bak.

Det var også Graneruds tolvte strake pallplass, og niende seier for sesongen.

Daniel Andre Tande lå på andreplass etter første omgang, men klarte ikke å forsvare plasseringen. Han tapte en plass til nevnte Kobayashi, men klarte likevel å sikre en strålende tredjeplass.

Halvor Egner Granerud
Foto: INA FASSBENDER / AFP

Siste nytt

 • Wimbledon slipper russiske og belarusiske utøvere tilbake

  I fjor valgte Wimbledon å utestenge russiske og belarusiske spillere fra storturneringen. Nå ønskes de velkommen tilbake, så lenge de deltar som nøytrale utøvere.

  Russerne får altså ikke lov til å konkurrere under eget flagg. Det er heller ikke tillatt å komme med noen form for støtteerklæringer til Russlands krigføring i Ukrainere.

  All England Club, som arrangerer Wimbledon, forteller at de har hatt samtaler med regjeringen før avgjørelsen ble tatt.

  Wimbledon var den eneste turneringen som utestengte russere og belarusere i fjor. Som en konsekvens besluttet ATP og WTA at det ikke ville deles ut rankingpoeng for turneringen.

  – Vi fordømmer fremdeles Russlands ulovlige invasjon og deler vår fulle støtte til Ukrainas folk, sier styreformann i All England Club, Ian Hewitt.

  – Dette var en utrolig vanskelig avgjørelse som ikke er tatt lett på eller uten hensyn til de som vil bli berørt, fortsetter han.

  Miami Open Tennis
  Foto: Rebecca Blackwell / AP
 • Spansk boikott fortsetter før Norge-møte

  Spania stiller uten 15 av sine beste spillere mot Norge kommende torsdag.

  Disse spillerne har siden september boikottet landslaget på grunn av trener Jorge Vildas. Da han fredag offentliggjorde troppen til de kommende kampene, var fortsatt ikke disse å finne.

  Irene Paredes vekker imidlertidig oppsikt med sin retur. Hun har tidligere uttrykt støtte til de 15 utbryterne, men vender nå tilbake.

  I et brev i fjor forklarte de 15 spillerne at situasjonen på landslaget gikk ut over deres mentale helse. Det spanske fotballforbundet har satt hardt mot hardt, og sagt at spillerne ikke får bestemme hvem som skal være trener.

  35ETkoP91rQ
  Foto: JAVIER SORIANO / AFP
 • Dette er neste sesongs landslag i skiskyting

  Norges Skiskytterforbund har tatt ut landslagene for kommende sesong.

  – Uttak er utfordrende, og det skal det være. Det er kamp om plassene på alle landslag, men vi har landet på et oppsett vi er fornøyde med. Vi tror vi har gode sjanser til å hevde oss både i Norge og internasjonalt neste sesong, sier landslagssjef Per Arne Botnan i pressemeldingen.

  Elite kvinner:

  Juni Arnekleiv, Ragnhild Femsteinevik, Maren Hjelmeset Kirkeeide, Karoline Knotten, Ida Lien, Ingrid Landmark Tandrevold.

  Elite menn:

  Filip Fjeld Andersen, Johannes Thingnes Bø,Tarjei Bø, Vetle Sjåstad Christiansen, Johannes Dale, Sturla Holm Lægreid, Sivert Guttorm Bakken.

  Verdenscup skiskyting i Holmenkollen
  Foto: Javad Parsa / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste