Hopp til innhold

Siste nytt

 • Høydramatisk avslutning da Odd ga Glimt ny smell

  Sju minutter på overtid så Ulrik Saltnes ut til å redde poeng for Bodø/Glimt mot Odd, men kun minuttet senere fikk Odd straffespark, og Espen Ruud sendte Skien til himmels.

  – Det går opp og ned. Så får vi et straffespark, og det er kanskje syv-åtte minutter på overtid. Det er helt rått, sier Ruud til Discovery etter kampen

  Seieren var Odds første på hjemmebane siden 8. april.

  – Det er helt fantastisk, og det kunne ikke vært bedre. Vi har tatt en hjemmeseier, og det er viktig. Vi har tapt mange kamper på hjemmebane, sier Ruud.

  Glimt har slitt med å følge opp de to siste sesongen og har åtte poeng opp til serieleder Lillestrøm på en femteplass. Odd er etter lørdagens kamp kun poenget bak nordlendingene.

  Eliteserien fotball 2022: Odd - Bodø/Glimt
  Foto: Trond R. Teigen / NTB
 • Medier: Ronaldo vil forlate Manchester United

  Cristiano Ronaldo ønsker å forlate Manchester United, og han har kommunisert dette til klubben. Det hevder blant annet The Times, Sky Sports og overgangsguruen Fabrizio Romano.

  Portugiseren returnerte til rødtrøyene før forrige sesong, og selv det har blitt en del mål, har ikke klubben lykkes å kvalifisere seg til mesterligaen.

  Nevnte Romano hevder at Ronaldo ikke har kommet til enighet med en klubb foreløpig.

  Ronaldo Rape Lawsuit Vegas Soccer
  Foto: Jon Super / AP
 • Verdenseneren ute av Wimbledon – imponerende seiersrekke brutt

  Iga Swiatek har vært uslåelig i lang tid, men lørdag tok hun Wimbledon-farvel med tap for Alize Cornet i strake sett. Polakkens vinnerstim stoppet på 37 kamper.

  Cornet vant oppgjøret med settsifrene 6-4, 6-2. Den franske tennisspilleren er rangert som nummer 37 i verden.

  Swiatek hadde gått ubeseiret siden februar og vunnet seks turneringer på rappen, men på Wimbledon-gresset ble det brått slutt i tredje runde. Verdenseneren noterte hele 33 upressede feil.

  Hun har aldri kommet lenger enn fjerde runde i den engelske Grand Slam-turneringen.

  Cornet har kun én gang tidligere tatt seg så langt i Wimbledon som i år. Det gjorde hun i 2014 ved å slå ut tidligere verdensener Serena Williams på veien. (NTB)

  France Tennis French Open
  Foto: Thibault Camus / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 43 klipp
Sport
Spiller nå
Ski-VM er endelig tilbake på NRK! 01:00
Neste