NRK Meny
Normal

Grå dag for skiskytterne i Nove Mesto

Jakov Fak fulgte opp lørdagens sprintseier med å vinne søndagens jaktstart. For nordmennene ble det en ny grå dag i Nove Mesto.

Bø

FOR TØFT: Johannes Thingnes Bø greide ikke å hente inn noe av forspranget under jaktstarten.

Foto: Ericsson, Marcus / NTB scanpix

Johannes Thingnes Bø ble beste norske deltager på 12.-plass. Med totalt to strafferunder endte han 1,35 bak Fak.

Han startet 44 sekunder bak før jaktstarten.

Fak vant lørdagens sprint og holdt unna på jaktstarten, til tross for en bom. Simon Schempp tok andreplassen, mens Martin Fourcade endte på tredjeplass.

De andre nordmennene hadde ingen sjanse til å prege rennet på grunn av svak innsats lørdag.

Emil Hegle Svendsen gikk seg opp fra 43.- til 23.-plass til tross for to strafferunder, mens Ole Einar Bjørndalen endte på 35.-plass, det samme som lørdag.

Erlend Bjøntegaard ble nummer 38, Henrik L'Abee-Lund nummer 40 og Tarjei Bø nummer 50.

Det ble heller ikke noen god dag for de norske skiskytterjentene søndag. Tiril Eckhoff ble beste norske utøver på 20.-plass.

Les også: Skjelbreid: – De må ta noen grep nå

Komm.: Andreas Stabrun Smith, Ola Lunde og Liv Grete Skjelbreid.

Siste nytt

 • Poengdeling på Aspmyra

  Oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Odd i kveldens eliteserie i fotball endte 1-1. Kristian Fardal Opseth sendte hjemmelaget i føringen 22 minutter ut i første omgang, men fire minutter senere utlignet Espen Ruud på et frispark fra 18 meter. Odd hopper med det til en tiende plass på tabellen med sine 23 poeng. Bodø/Glimt er tre poeng bak på 12. plass etter 19 kamper.

  Kristian Fardal Opseth, Espen Ruud og Sondre Rossbach
  Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
 • Gustav Valsvik vant «norsk» duell

  Rune Jarstein og Per Ciljan Skjelbreds Hertha Berlin vant 2-1 borte mot Gustav Valsviks Eintracht Braunschweig i den tyske cupen.

  Valsvik spilte hele oppgjøret. Det samme gjorde Jarstein som stod hele kampen for bortelaget, mens Skjelbred ble sittende på Hertha-benken.

  Gustav Valsvik
  Foto: JULIAN STRATENSCHULTE / AFP
 • Et mål for landet og mot verneplikt

  Tottenhams Son Heung-min scoret kampens eneste mål mot Kirgistan på volley da Sør-Korea spilte seg fram til åttedelsfinale i Asia-lekene.

  Det betyr at Son fortsatt har kurs for gullet han trenger for å unngå å måtte avtjene den obligatoriske verneplikten i hjemlandet. Leder han Sør-Korea til seier i Asia-lekene unntas han fra regelen.

  son
  Foto: Timur Matahari / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal