Golf, LPGA-turneringen i California

 • Tutta med kjemperunde i California

  Suzann Pettersen slo tilbake etter torsdagens skrekkrunde og hadde ingen problemer med å spille seg innenfor cut-grensen i turneringen ANA Inspiration. Fredag gikk hun fire under par og kom seg opp på par totalt i turneringen.

  Tutta
  Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix
 • Bae vant PGA-åpningen

  Sørkoreanske Bae Sang-moon hadde trøbbel underveis på sisterunden, men vant likevel sesongens første turnering på den amerikanske PGA-touren i golf.

  Bae avsluttet turneringen i California med en 73-runde natt til mandag og endte med det 15 slag under par totalt. Dermed var han to slag bedre enn australske Steven Bowditch som tok andreplassen.

 • Tutta må melde pass

  Suzann Pettersen sliter med ryggen og står over LPGA-turneringen denne uka, skriver golfstjernen på Twitter. Den norske golfstjernen skulle etter planen deltatt i Carlsbad, California, men slik blir det ikke.

  Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Signerte milliardkontrakt

  Patrick Mahomes har skrevet under på en 10 år lang kontraktsforlengelse med Kansas City Chiefs. Avtalen er den største som er inngått i idrettshistorien.

  Quarterbacken var den store stjerna da Kansas City Chiefs vant sin første Super Bowl siden 1970 i februar. Fram til kontraktsslutt i 2031 kan Mahomes tjene opptil 503 millioner dollar, over 4,7 milliarder kroner, og er garantert over 4 milliarder i løpet av kontraktsperioden.

  Den tidligere rekorden ble holdt av baseballspiller Mike Trout som signerte en kontrakt verdt 425 millioner dollar i 2019.

  Til sammenligning tjener Cristiano Ronaldo 1,2 milliarder kroner på sin fireårskontrakt med Juventus fram til 2022 .Den største kontrakten fotballhistorien til nå signerte Gareth Bale da han skrev under en 6-årskontrakt med Real Madrid verdt 146 millioner dollar i 2013.

  Super Bowl LIV - San Francisco 49ers v Kansas City Chiefs
  Foto: Andy Lyons / AFP
 • MLS-klubb trekker seg

  Major League Soccer (MLS) gjør comeback 9. juli etter viruspausen med en turnering for alle 26 klubber.

  Men ikke alle kommer til å delta. FC Dallas har nemlig valgt å trekke laget sitt ettersom flere i klubben har testet positivt for koronaviruset.

  Ronny Deila er trener i New Yorke City, mens Adama Diomandé (LAFC), Ola Kamara (DC United) og Jakob Glesnes (Philadelphia Union) alle spiller i den amerikanske ligaen.

  MLS
  Foto: JEWEL SAMAD
 • Amper stemning mellom Spurs-duo

  I Tottenhams 1-0-seier over Everton stjal Hugo Lloris og Son Heung-min overskriftene med en amper uenighet på vei inn til pause.

  Tottenham-kaptein Lloris var rasende på lagkameraten sin og dyttet til ham, noe som fikk Son til å reagere. Flere av Tottenham-spillerne fikk skilt kamphanene før situasjonen utviklet seg ytterligere.

  Årsaken er foreløpig ukjent, men TV-bildene kan tyde på at keeperen var misfornøyd med at Son ikke løp tilbake på en Everton-kontring. (NTB)

  GSbzKGIZsBc
  Foto: ADAM DAVY

Sendeplan

Kl. Program Kanal