Golf, LPGA-turneringen i California

 • Tutta med kjemperunde i California

  Suzann Pettersen slo tilbake etter torsdagens skrekkrunde og hadde ingen problemer med å spille seg innenfor cut-grensen i turneringen ANA Inspiration. Fredag gikk hun fire under par og kom seg opp på par totalt i turneringen.

  Tutta
  Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix
 • Bae vant PGA-åpningen

  Sørkoreanske Bae Sang-moon hadde trøbbel underveis på sisterunden, men vant likevel sesongens første turnering på den amerikanske PGA-touren i golf.

  Bae avsluttet turneringen i California med en 73-runde natt til mandag og endte med det 15 slag under par totalt. Dermed var han to slag bedre enn australske Steven Bowditch som tok andreplassen.

 • Tutta må melde pass

  Suzann Pettersen sliter med ryggen og står over LPGA-turneringen denne uka, skriver golfstjernen på Twitter. Den norske golfstjernen skulle etter planen deltatt i Carlsbad, California, men slik blir det ikke.

  Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Dortmund vant uten Haaland

  Borussia Dortmund stilte uten kneskadde Erling Braut Haaland da Emre Can ordnet 1-0-seieren over Hertha Berlin, som hadde Rune Jarstein og Per Ciljan Skjelbred i startoppstillingen. Dortmund halte i land den fjerde seieren på de fem siste kampene.

  1sIp-qXBZm8
  Foto: Lars Baron / AP
 • Haaland ikke med i troppen

  Erling Braut Haaland har slitt med en liten skade, og var ikke med i Borussia Dortmund-troppen som møtte Hertha Berlin lørdag kveld. Rune Jarstein og Per Ciljan Skjelbred startet begge for Hertha, som til slutt tapte 1-0 etter scoring av Emre Can.

  Det var under toppmøtet hjemme mot Bayern München i forrige uke at uhellet var ute for Haaland. 19-åringen kolliderte med dommeren og fikk en vridning i det høyre kneet. Han haltet av banen etter 72 minutter.

  Ifølge Kicker ble det påvist et strukket leddbånd. Haaland sto over helgens 6-1-seier over tabelljumbo Paderborn og deltok heller ikke på de tre første treningene denne uken. Han har fått behandling for sitt vonde kne, men ble altså ikke klar til helgens kamp heller.

  94gO41faTw8
  Foto: POOL
 • Stav-Guttormsen skadet

  Stavhopperen Sondre Guttormsen har fått en liten hamstringskade og må trekke seg fra torsdagens Impossible Games på Bislett.

  – Jeg lover at jeg skal komme sterkere tilbake senere, sier Guttormsen i en kommentar gjennom Norges Friidrettsforbund.

  VM i friidrett 2019 i Doha i Qatar
  Foto: Lise Åserud

Sendeplan

Kl. Program Kanal