NRK Meny
Suzann Pettersen
Foto: JEAN-PIERRE CLATOT / Afp

Golf

Oppsummert

 • Her kan du lese nyheter om norsk og internasjonal golf.
 • Vi vil spesielt følge Norges største golfstjerne, Suzann Pettersen.
 • Ingen Tiger Woods i US Open

  Tiger Woods er ikke i god nok form til å spille neste ukes majorturnering, US Open. Woods hadde meldt seg på turneringen, som spilles neste uke på Oakmont Country Club i Pennsylvania, men skriver på sin egen hjemmeside at det ikke er aktuelt å stille til start.

  Tiger Woods
  Foto: Kevin C. Cox / Afp
 • Westrup misset cuten

  Caroline Westrup spilte seg opp etter en svak start på lørdagens runde i New Jersey, men det holdt ikke til å få spille videre i LPGA-turneringen. Hun fullførte runden på 70 slag, ett over par.

 • Vurderer å droppe OL i virusfrykt

  Golfstjernen Charl Schwartel har bestemt seg om å stå over Rio-OL på grunn av zikaviruset. Sørafrikaneren kan få følge av verdensener Jason Day. – Det er vanskelig å si akkurat nå. Vi må bare overvåke hva som skjer fordi vi ikke er ferdige med å ha barn, sier tobarnsfar Day.

  Memorial Golf
  Foto: Darron Cummings / Ap
 • Spieth-seier etter storspill

  Golfspiller Jordan Spieth vartet opp med utrolig golf da han stakk av med seieren på PGA-turneringen i hjemstaten Texas. På de ni siste hullene hadde 22-åringen hele seks birdier, flere av dem gjennomført på ypperste vis. Blant annet chippet han inn ballen på hull 17. Spieth vant 17 under par.

  APTOPIX Colonial Golf Jordan Spieth
  Foto: Tony Gutierrez / Ap
 • Helsprekk for Tutta i USA

  Suzann Pettersen lå på en fjerdeplass før siste runde av LPGA-turneringen Volvik Championship i Michigan, men fikk det tøft på siste dag. Tutta endte hele fire over par og havnet på delt 20.-plass, tre under par. Thaliandske Ariya Jutanugarn vant, med -15.

  LPGA Tour Golf
  Foto: Jose Juarez / Ap

Siste nytt

 • Mascherano forlater Barcelona

  Javier Mascherano forlater Barcelona denne uken, etter sju og en halv sesong. Det melder klubben selv tirsdag.

  Den 33-årige argentineren vil ifølge avisen El Mundo Deportivo allerede fredag slutte seg til kinesiske Hebei China Fortuna.

  Straffesituasjon
  Foto: LLUIS GENE / Afp
 • Remis for Carlsen mot Anand

  Magnus Carlsen spilte remis mot sin gamle VM-utfordrer Vishy Anand fra India i 9. runde av Wijk aan Zee-turneringen. Carlsen spilte med svarte brikker og etter 32 trekk ble spillerne enig om remis. Etter ni kamper er nordmannen med og kjemper om seieren.

  Magnus Carlsen i Riyadh
  Foto: FARIS GHAITH /AFP / NTB scanpix
 • Nadal trakk seg fra Australian Open

  Rafael Nadal trakk seg fra Australian Open i Melbourne etter at han pådro seg en skade i fjerde sett mot Marin Cilic. Spanjolen spilte fem sett mot Cilic før han valgte å trekke seg fra kampen.

  Rafael Nadal
  Foto: Saeed Khan / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Slalåm, menn
V-cup alpint: Slalåm 2. omgang, menn
V-cup alpint: Slalåm 2. omgang menn