NRK Meny
Suzann Pettersen
Foto: JEAN-PIERRE CLATOT / Afp

Golf

Oppsummert

 • Her kan du lese nyheter om norsk og internasjonal golf.
 • Vi vil spesielt følge Norges største golfstjerne, Suzann Pettersen.
 • Ingen Tiger Woods i US Open

  Tiger Woods er ikke i god nok form til å spille neste ukes majorturnering, US Open. Woods hadde meldt seg på turneringen, som spilles neste uke på Oakmont Country Club i Pennsylvania, men skriver på sin egen hjemmeside at det ikke er aktuelt å stille til start.

  Tiger Woods
  Foto: Kevin C. Cox / Afp
 • Westrup misset cuten

  Caroline Westrup spilte seg opp etter en svak start på lørdagens runde i New Jersey, men det holdt ikke til å få spille videre i LPGA-turneringen. Hun fullførte runden på 70 slag, ett over par.

 • Vurderer å droppe OL i virusfrykt

  Golfstjernen Charl Schwartel har bestemt seg om å stå over Rio-OL på grunn av zikaviruset. Sørafrikaneren kan få følge av verdensener Jason Day. – Det er vanskelig å si akkurat nå. Vi må bare overvåke hva som skjer fordi vi ikke er ferdige med å ha barn, sier tobarnsfar Day.

  Memorial Golf
  Foto: Darron Cummings / Ap
 • Spieth-seier etter storspill

  Golfspiller Jordan Spieth vartet opp med utrolig golf da han stakk av med seieren på PGA-turneringen i hjemstaten Texas. På de ni siste hullene hadde 22-åringen hele seks birdier, flere av dem gjennomført på ypperste vis. Blant annet chippet han inn ballen på hull 17. Spieth vant 17 under par.

  APTOPIX Colonial Golf Jordan Spieth
  Foto: Tony Gutierrez / Ap
 • Helsprekk for Tutta i USA

  Suzann Pettersen lå på en fjerdeplass før siste runde av LPGA-turneringen Volvik Championship i Michigan, men fikk det tøft på siste dag. Tutta endte hele fire over par og havnet på delt 20.-plass, tre under par. Thaliandske Ariya Jutanugarn vant, med -15.

  LPGA Tour Golf
  Foto: Jose Juarez / Ap

Siste nytt

 • Nagelsmann tar over RB Leipzig

  Hoffenheims trener Julian Nagelsmann har vært svært ettertraktet. Etter neste sesong forlater han Hoffenheim til fordel for RB Leipzig, melder klubben i en pressemelding.

  Han har skrevet en treårskontrakt, og blir i Leipzig til 2023.

  Julian Nagelsmann
  Foto: Thomas Kienzle / AFP
 • VM trolig over for Australia-spiss

  Andrew Nabbout spiller neppe mer for Australia etter skulderskaden han pådro seg i torsdagens kamp mot Danmark, melder NTB. – Det ser ut til at han har pådratt seg en alvorlig skulderskade. Jeg tror VM er over for hans del, sier Australias landslagssjef Bert van Marwijk.

  FBL-WC-2018-MATCH22-DEN-AUS
  Foto: EMMANUEL DUNAND / AFP
 • Gir ikke opp 5000-meter

  Etter det mislykkede forsøket på EM-kravet på 5000-meter i Stockholm, vurderte Filip Ingebrigtsen å droppe distansen under EM i Berlin. Ifølge trenerpappa Gjert har Filip nå bestemt seg for å gjøre et nytt forsøk på kravet. – Men vi vet fortsatt ikke når og hvor, sier Gjert Ingebrigtsen til NRK.

  Filip Ingebrigtsen
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
FIFA Fotball-VM 2018: Frankrike - Peru
FIFA Fotball-VM 2018: VM-studio
FIFA Fotball-VM 2018: Argentina - Kroatia
FIFA Fotball-VM 2018: Argentina - Kroatia