NRK Meny

golf

 • Prestisjetung pris til McIlroy

  Rory McIlroy (25) er kåret til årets spiller på europatouren i golf. Nordiren vant blant annet to majortitler denne sesongen, med seier i British Open og PGA-mesterskapet. Det var hans tredje og fjerde majortittel i karrieren så langt, skriver NTB.

  GOLF-MASTERS/ Rory McIllroy of Northern Ireland hits his tee shot on the first hole during a practice round for the 2012 Masters Golf Tournament at the Augusta National Golf Club in Augusta
  Foto: PHIL NOBLE / Reuters
 • Martens på par torsdag

  Caroline Martens gikk 2. runde i golfturneringen i Dubai på par. Dermed falt hun litt nedover på listene. Med ett slag under par er hun på delt 34.-plass, før alle spillerne har fullført fredagens runde. Feng Shanshan leder med 11 slag under par.

  Caroline Martens
  Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix
 • God start for Caroline Martens

  Golferen gikk den første runden av Dubai Ladies Masters ett slag under par. 71 slag gir henne delt 26.-plass etter den første av fire runder. Carin Koch fra Sverige og kinesiske Feng Shanshan er i delt ledelse med seks slag under par.

  Caroline Martens
  Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix
 • Woods tilbake fra skade

  Tiger Woods gjør torsdag comeback etter et fire måneder langt skadeavbrekk, melder NTB. Amerikaneren skal delta i en invitasjonsturnering, der inntektene går til hans veldedighetsfond. Woods har i år vært mye plaget med vond rygg.

  Tiger Woods
  Foto: PETER MUHLY / Afp
 • Tutta med tidligere Woods-trener

  Tiger Woods' tidligere trener, Butch Harmon, har ifølge Norsk Golf overtatt rollen som Suzann Pettersens svingtrener.

  Etter det Norsk Golf erfarer skal Harmon bli presentert under en pressekonferanse i Norge 3. desember.

  Tutta er midt i svingen
  Foto: DAVID CANNON / Afp

Siste nytt

 • Vidal tiltalt for vold

  Bayern München-stjernen Arturo Vidal er tiltalt for kroppskrenkelse etter en voldsepisode på en nattklubb i byen i fjor høst. Statsadvokaten i München opplyser at strafferammen for det Vidal er tiltalt for er fengsel i inntil 10 år.

  Vidal
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Lyon vann meisterligafinalen

  Med Ada Hegerberg på scoringslista vann Lyon meisterligafinalen med 4-1 mot tyske Wolfsburg. Med sitt eine mål blei Hegerberg tidenes toppscorar i turneringa med 15 mål. Wolfsburgs Caroline Graham Hansen måtte gå av i pausen grunna ei skade.

  Ada
  Foto: Efrem Lukatsky / AP
 • Citroën sparket Kris Meek

  Citroën har sparket den britiske rallyføreren Kris Meek for uforsvarlig kjøring etter en rekke avkjøringer i VM-runder den siste tiden. Nordiren har kjørt ut for ofte på grunn av at han kjører med uforsvarlig høy risiko, meldes det i en uttalelse.

  Kris Meeke
  Foto: TT NEWS AGENCY / REUTERS

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag