NRK Meny

Gold Cup 2015

 • Sparka ein dag etter finalesiger

  Mexicos landslagssjef Miguel Herrera fekk tysdag sparken. Nyheiten kjem eit døgn etter at suksesstrenaren blei skulda for å slå ein TV-reporter. Mexico vann Gold cup søndag, på veg heim skal Herrera ha slått journalisten på flyplassen i Philadelphia.

  Miguel Herrera
  Foto: Matt Rourke / Ap
 • Herrera benekter journalist-slag

  TV Azteca-reporter Christian Martinoli har gått ut i lokale medier og hevdet at han ble slått og truet av den mexicanske landslagstreneren Miguel Herrera på flyplassen i Philadelphia søndag. Herrera benekter slagene: – Vi kranglet, og jeg dyttet ham, sa Herrera til avisen El Universal.

  Miguel Herrera
  Foto: Matt Rourke / Ap
 • Freder Klinsmann tross USA-nedtur

  Jürgen Klinsmanns jobb som USAs landslagssjef er trygg, til tross for en skuffende fjerdeplass i Gold Cup. Det lover sjefen for det amerikanske fotballforbundet, Sunil Gulati. – Det er ingen panikk. Det var en stor skuffelse. Men nå går vi videre, sier Gulati.

  Klinsmann
  Foto: Kevin C. Cox / Afp
 • Guardado ledet Mexico til seier

  Mexico-kaptein Andrés Guardado ble førstemann til å score i tre Gold Cup-finaler da Mexico slo Jamaica 3-1 i søndagens finale. Dermed gikk Mexico til topps for tredje gang de siste fire turneringene. Jesús Corona og Oribe Peralta scoret også for Mexico, mens Darren Mattocks sto for Jamaicas trøstemål.

  Gold Cup-Finale Jamaica Mexico
  Foto: Bill Streicher / Reuters
 • Mexico trengte ekstraomganger

  To straffescoringer av Andrés Guardado sendte Mexico til finalen i Gold Cup i fotball natt til torsdag. Panama ble slått 2-1 etter ekstraomganger.

  Roman Torres (Mexico)
  Foto: Kevin C. Cox / Afp

Siste nytt

 • Sørloth storspilte i dansk toppkamp

  Alexander Sørloth scoret ett og hadde tre målgivende da Midtjylland slo Horsens 4-2 og tok over tabelltoppen i Danmark. Sørloth er nå på delt tredjeplass på toppscorerlisten i den danske eliteserien med åtte mål.

  Alexander Sørloth
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Heintz forlenget med Sarpsborg

  19-åringen Tobias Heintz skrev fredag under en ny fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Unggutten fra Moss har hatt en god sesong og scoret tre mål for Sarpsborg 08. Den nye avtalen varer til sommeren 2019, melder klubben i en pressemelding.

  Eliteserien fotball 2017: Sarpsborg - Lillestrøm.
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 • Islands fotballkvinner slo Tyskland

  Det er ikke bare mennene som kan sørge for fotballsensasjon på Island. Fredag tok kvinnene en svært sterk 3-2-seier borte mot Tyskland. Dermed tok Island sin andre seier i VM-kvalifiseringen.

  Germany Soccer Women WCup Iceland
  Foto: Thomas Frey / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal