NRK Meny

Gold Cup 2015

 • Sparka ein dag etter finalesiger

  Mexicos landslagssjef Miguel Herrera fekk tysdag sparken. Nyheiten kjem eit døgn etter at suksesstrenaren blei skulda for å slå ein TV-reporter. Mexico vann Gold cup søndag, på veg heim skal Herrera ha slått journalisten på flyplassen i Philadelphia.

  Miguel Herrera
  Foto: Matt Rourke / Ap
 • Herrera benekter journalist-slag

  TV Azteca-reporter Christian Martinoli har gått ut i lokale medier og hevdet at han ble slått og truet av den mexicanske landslagstreneren Miguel Herrera på flyplassen i Philadelphia søndag. Herrera benekter slagene: – Vi kranglet, og jeg dyttet ham, sa Herrera til avisen El Universal.

  Miguel Herrera
  Foto: Matt Rourke / Ap
 • Freder Klinsmann tross USA-nedtur

  Jürgen Klinsmanns jobb som USAs landslagssjef er trygg, til tross for en skuffende fjerdeplass i Gold Cup. Det lover sjefen for det amerikanske fotballforbundet, Sunil Gulati. – Det er ingen panikk. Det var en stor skuffelse. Men nå går vi videre, sier Gulati.

  Klinsmann
  Foto: Kevin C. Cox / Afp
 • Guardado ledet Mexico til seier

  Mexico-kaptein Andrés Guardado ble førstemann til å score i tre Gold Cup-finaler da Mexico slo Jamaica 3-1 i søndagens finale. Dermed gikk Mexico til topps for tredje gang de siste fire turneringene. Jesús Corona og Oribe Peralta scoret også for Mexico, mens Darren Mattocks sto for Jamaicas trøstemål.

  Gold Cup-Finale Jamaica Mexico
  Foto: Bill Streicher / Reuters
 • Mexico trengte ekstraomganger

  To straffescoringer av Andrés Guardado sendte Mexico til finalen i Gold Cup i fotball natt til torsdag. Panama ble slått 2-1 etter ekstraomganger.

  Roman Torres (Mexico)
  Foto: Kevin C. Cox / Afp

Siste nytt

 • La Liga-trener frir til Iniesta

  Quique Setién, trener for den spanske La Liga-klubben Real Betis, bønnfaller Barcelona-veteranen Andrés Iniesta om å fortsette karrieren i Spania. Spanske medier har spekulert i om Iniesta er på vei til Kina, men Setién ønsker det annerledes. – Vi skylder Iniesta så mye. Det er en fantastisk mann bak den fantastiske spilleren. Dette er min måte å takke ham på, sier Setién til klubbens hjemmeside.

  Laster Twitter-innhold
 • Chile klar for fotball-VM

  Chile er klar for sitt første fotball-VM for kvinner etter at de slo Argentina 4-0 i siste runde av Copa America. Seieren betyr at Chile endte på andreplass i turneringen, som igjen betyr at de kan bestille billetter til VM i Frankrike i 2019. Brasil vant turneringen, og er dermed klar for både VM og Tokyo-OL i 2010.

  FBL-WOMEN-AMERICA CUP-ARG-CHI
  Foto: CLAUDIO REYES / AFP
 • Martinsens IceHogs med ny seier

  Andreas Martinsen ser ikke ut til å bli tilgjengelig for det norske landslaget med det første. Søndag vant hans AHL-lag Rockford IceHogs 5-2 hjemme mot Chicago Wolves, og dermed leder IceHogs 2-0 i best av fem kamper. Ishockey-VM starter 04. mai.

  martinsen for norge
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
Pressekonferanse: Presentasjon av elitelagene i langrenn
NRK Sport Live
Best i verden: Martin Schanche - Rattets Messias
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Odd - Sarpsborg 08