Gold Cup 2015

 • Sparka ein dag etter finalesiger

  Mexicos landslagssjef Miguel Herrera fekk tysdag sparken. Nyheiten kjem eit døgn etter at suksesstrenaren blei skulda for å slå ein TV-reporter. Mexico vann Gold cup søndag, på veg heim skal Herrera ha slått journalisten på flyplassen i Philadelphia.

  Miguel Herrera
  Foto: Matt Rourke / Ap
 • Herrera benekter journalist-slag

  TV Azteca-reporter Christian Martinoli har gått ut i lokale medier og hevdet at han ble slått og truet av den mexicanske landslagstreneren Miguel Herrera på flyplassen i Philadelphia søndag. Herrera benekter slagene: – Vi kranglet, og jeg dyttet ham, sa Herrera til avisen El Universal.

  Miguel Herrera
  Foto: Matt Rourke / Ap
 • Freder Klinsmann tross USA-nedtur

  Jürgen Klinsmanns jobb som USAs landslagssjef er trygg, til tross for en skuffende fjerdeplass i Gold Cup. Det lover sjefen for det amerikanske fotballforbundet, Sunil Gulati. – Det er ingen panikk. Det var en stor skuffelse. Men nå går vi videre, sier Gulati.

  Klinsmann
  Foto: Kevin C. Cox / Afp
 • Guardado ledet Mexico til seier

  Mexico-kaptein Andrés Guardado ble førstemann til å score i tre Gold Cup-finaler da Mexico slo Jamaica 3-1 i søndagens finale. Dermed gikk Mexico til topps for tredje gang de siste fire turneringene. Jesús Corona og Oribe Peralta scoret også for Mexico, mens Darren Mattocks sto for Jamaicas trøstemål.

  Gold Cup-Finale Jamaica Mexico
  Foto: Bill Streicher / Reuters
 • Mexico trengte ekstraomganger

  To straffescoringer av Andrés Guardado sendte Mexico til finalen i Gold Cup i fotball natt til torsdag. Panama ble slått 2-1 etter ekstraomganger.

  Roman Torres (Mexico)
  Foto: Kevin C. Cox / Afp

Siste nytt

 • Norge klatrer på FIFA-rankingen

  Riktignok bare én plass, men det betyr 52. plass i den ferske rankingen. Etter seier over Kypros og tap mot Bulgaria i nasjonsligaen blir det forsiktig framgang for Lars Lagerbäcks menn. Bulgaria klatrer på sin side tre plasser og er best plassert av Norges gruppemotstandere på 44.-plass.

  A-landslag fotball menn 2018 Norge-Kypros
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Rangers-tap uten Zuccarello

  To kamper ut i sesongoppkjøringen har Mats Zuccarello fortsatt til gode å være på isen for New York Rangers. Mye tyder på at den nye Rangers-treneren David Quinn ikke vil bruke Zuccarello og flere av de øvrige veteranene for hardt i sesongoppkjøringen.

  Mats Zuccarello Aasen
  Foto: Pontus Hök
 • Ramos slo Scholes' versting-rekord

  Real Madrids Sergio Ramos pådro seg onsdag sitt 37. gule kort i mesterligaen. Det er rekord, melder Marca.

  Foran onsdagens kamp delte Ramos rekorden med tidligere Manchester United-spiller Paul Scholes med 36 gule.

  Sergio Ramos
  Foto: PAUL HANNA / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Europaligaen: Besiktas -Sarpsborg 08
Europaligaen: Celtic - Rosenborg