NRK Meny
Normal

Godset-trener innlagt etter hjerteinfarkt

Strømsgodsets hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen er innlagt på Rikshospitalet etter et lett hjerteinfarkt.

Bjørn Petter Ingebretsen

GÅR BRA: Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen har det etter forholdene bra og vil ikke være borte fra treningsfeltet mer enn tre til fire uker etter hjerteinfarktet han fikk i går.

Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

På sine egne hjemmesider forteller klubben at Ingebretsen oppsøkte klubblegen Erik Dag Knudsen mandag. Etter nærmere undersøkelse ble han umiddelbart sendt videre til Rikshospitalet.

– Bjørn Petter har fått et lite hjerteinfarkt. Han har fått en ukomplisert behandling på Rikshospitalet, og overføres onsdag til Drammen sykehus, for deretter å bli snarlig hjemsendt, sier Knudsen til Godset.no.

Klubblegen regner med en sykemeldingsperiode på 2-4 uker.

– Dette er udramatisk, og vil medføre en snarlig tilbakeføring for Bjørn Petter, sier Knudsen.

Ingebretsen sier til klubben at han er i god form fra sykehuset.

– Jeg ser nå fremover og gleder meg til å komme tilbake på jobb etter sykmeldingsperioden, sier Ingebretsen fra sykesengen.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games: Rullebrett, street
X Games: Rullebrett, street