NRK Meny
Normal

Godset-trener innlagt etter hjerteinfarkt

Strømsgodsets hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen er innlagt på Rikshospitalet etter et lett hjerteinfarkt.

Bjørn Petter Ingebretsen

GÅR BRA: Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen har det etter forholdene bra og vil ikke være borte fra treningsfeltet mer enn tre til fire uker etter hjerteinfarktet han fikk i går.

Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

På sine egne hjemmesider forteller klubben at Ingebretsen oppsøkte klubblegen Erik Dag Knudsen mandag. Etter nærmere undersøkelse ble han umiddelbart sendt videre til Rikshospitalet.

– Bjørn Petter har fått et lite hjerteinfarkt. Han har fått en ukomplisert behandling på Rikshospitalet, og overføres onsdag til Drammen sykehus, for deretter å bli snarlig hjemsendt, sier Knudsen til Godset.no.

Klubblegen regner med en sykemeldingsperiode på 2-4 uker.

– Dette er udramatisk, og vil medføre en snarlig tilbakeføring for Bjørn Petter, sier Knudsen.

Ingebretsen sier til klubben at han er i god form fra sykehuset.

– Jeg ser nå fremover og gleder meg til å komme tilbake på jobb etter sykmeldingsperioden, sier Ingebretsen fra sykesengen.

Siste nytt

 • Rosenborg enkelt videre

  Rosenborg hadde 2-0 å gå på fra den første kampen mot irske Cork i kvalifiseringen til europaligaen og gjorde jobben i den andre. Mål fra Besim Serbecic, Alexander Søderlung og Anders Trondsen sørget for 3-0 seier for trønderne og 5-0 sammenlagt.

  Europa League kvalifisering Cork City - Rosenborg
  Foto: Ryan Byrne / INPHO / NTB scanpix
 • Iuel står over 400 meter hekk i NM

  Det skriver Norges Friidrettsforbund i en pressemelding. Iuel har pådratt seg en rift i en hinne under foten, og siden skaden er i landingsfoten på hekk har hun blitt rådet til å ikke løpe 400 meter hekk. Hun håper likevel å kunne løpe 400 meter flatt i NM.

  Friidretts-EM: Amalie Iuel løper semifinale på 400 meter hekk
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Eiking vurderer å bryte Arctic Race

  Odd Christian Eiking fikk en smertefull åpning på Arctic Race. Nå spøker det for fortsettelsen i rittet. – Jeg hadde fryktelig vondt i sittesårene, sier Eiking til TV 2. Det er uklart om Eiking, som har slitt med sittesår i hele sommer, stiller til start på fredagens 2. etappe.

  Eiking
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM-veka: NM-kveld