Gløersen var suveren i Lahti

Unge Anders Gløersen viste ingen respekt og tok sin andre verdenscupseier i Lahti.

Anders Gløersen (i midten) vant verdenscupsprinten i langrenn i Lahtis lørdag. Ola Vigen Hattestad b
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

21 år gamle Anders Gløersen tok innersvingen på alle i lørdagens fristilsprint i Lahti.

Han var overlegen i finalen og tok sin andre seier i sprint i verdenscupsammenheng. Han vant også sprintrennet i Rybinsk i desember.

Nett-TV: V-cup sprint finale for kvinner og menn

Nett-TV: -Utrolig moro

Norsk dominans på ujevn dag

Ola Vigen Hattestad sikret norsk dominans på pallen da han gikk inn til tredjeplass.

Amerikaneren Andrew Newell kom på annenplass fire tideler bak Gløersen. Han hadde ingen muligheter mot nordmannen som virket svært sterk i spurten.

De øvrige norske løperne hadde ikke en optimal dag, men Tor Arne Hetland fikk et plaster på såret da han vant B-finalen. I samme finale fikk Petter Northug en skuffende femteplass.

Jens Arne Svartedal

Jens Arne Svartedal

Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

John Kristian Dahl, Tord Asle Gjerdalen og Hans Petter Lykkja ble slått ut i kvartfinalene.

Jens Arne Svartedal vant onsdagens sprint i Stockholm, men han klarte ikke å følge opp. Han ble slått ut i prologen sammen med Johan Kjølstad og Øystein Pettersen.

Siste nytt

 • Walker må regne med straff

  Kyle Walker må regne med å straffes av Manchester City etter at det kom fram at han brøt virusreglene ved å hyre prostituerte til en sexfest.

  Den 29-årige engelske landslagsbacken har beklaget sin oppførsel og gjentatt oppfordringen om å «bli hjemme og vær trygg».

  Hans arbeidsgiver sier i en uttalelse at Walker med sin oppførsel har begått et klart brudd på sitt ansvar som rollemodell, og Manchester City gjør det klart at det vil bli innledet disiplinærsak mot ham.

  – Fotballspillere er globale rollemodeller, og våre spillere og ansatte har støttet den utrolige innsatsen til helsevesenet (NHS) og andre i kampen mot covid-19-sykdommen. Kyles atferd i denne saken er direkte i strid med dette forsettet, heter det i en uttalelse. (NTB)

  Kyle Walker
  Foto: Oli Scarff / AFP
 • Avviser frist for mesterliga

  Uefa-president Aleksander Ceferin avviser at han har satt en frist tidlig i august for ferdigspilling av mesterligaen og europaligaen.

  Flere medier, deriblant NTB, meldte søndag at Ceferin i et intervju med tyske ZDF sa at de to europacupene må være ferdigspilt innen 3. august for ikke å bli avlyst. Det medførte ikke riktighet.

  I intervjuet sa Ceferin at han ser for seg at de to turneringene kan avvikles i juli og august, men at det vil være for sent om man må spille i september.

  Aleksander Ceferin
  Foto: Yves Herman / Reuters
 • Fortsatt koronafast i Alaska

  Thomas Wærner gikk til topps i verdens lengste hundesledeløp Iditarod 18. mars. Turen hjem blir mye mer omfattende og vanskelig enn han hadde sett for seg.

  Det som normalt blir gjort er at en person flyr til Alaska med fire hunder av gangen, ettersom det er maksimalt av hva ham får med seg på en flytur. Da de dro til Alaska var det fire forskjellige personer som fløy over med fire hunder hver på forskjellige dager. Nå er det to personer og 16 hunder igjen i Alaska.

  Thomas Wærner på vei inn til sjekkpunktet Unalakleet
  Foto: Loren Holmes / Loren Holmes

Sendeplan

Kl. Program Kanal